(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZEYNEP İLE KEREM’İN EN MUTLU GÜNLERİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Sosyal Dayanışma Derneği (Eveder) Başkanı Aziz Boy’un oğlu Kerem Boy, evlilik yaşamını Zeynep (Karagöz) Boy ile birleştirdi.

Ayşe-Ahmet Karagöz çiftinin kızları Zeynep ile Nermin-Aziz Boy Çiftinin çocukları Kerem, Kırmacı (Kemer) Mahallesi Ereğli-Kandilli yolu mevkisindeki Tims Fabrika Salonunda gerçekleştirilen düğün etkinliğine, kalabalık davetlinin alkışları ile girdiler.

Düğünün ilk dansını özel kareografi ile gerçekleştiren Zeynep&Kerem Boy çiftine daha sonra arkadaşları ve davetliler de eşlik ettiler.

Etkinliğin ilerleyen süresinde getirilen Düğün Pastası genç çift tarafından kesilmesinin ardından bir birlerine ikramları ile sürdü.

Eğlencenin aralıksız devam ettiği gecede, Boy Ailesi ise davetlilerle yakından ilgilendi.

Davetlilere yemek ikramında bulunulan Zeynep-Kerem Boy çiftinin düğün etkinliğine; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Ereğli TSO yönetim kurulu üyesi Kadir Çaygeç, Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Eveder Yönetim kurulu üyeleri, Eski CHP İl Genel Meclis Üyesi Kenan Gündoğdu, bazı sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri ile kalabalık davetli katıldı.

TİMS FABRİKA’YA TEŞEKKÜR

Diğer yandan, ev sahibi Nermin-Aziz Boy çifti, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili sosyal paylaşımlarında şunları kaydetti:

“Oğlum Kerem ve ailemize katılan kızım Zeynep dünya evine girdi. Hep mutlu olsunlar. Yolları bahtı açık olsun. Ayrıca bu özel günümüzde bizleri onurlandıran dostlarımıza ve bu güzel düğünü organize eden Tims Fabrika Salonu sahipleri Özlem - Timur Şen’e, ayrıca hizmette hiç bir kusur etmeyen tüm personeline sonsuz teşekkürler.”

HAKİMİYET KUTLADI

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; Aynı zamanda Hakimiyet Yayın Grubu'nun fahri muhabiri Aziz Boy'un evlatları Zeynep&Kerem Boy çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, bu mutlu beraberliğin sağlanmasına katkıda bulunan ailelerini kutluyoruz.




Bu sayfayı yazdır

17.07.2023 11:18:47

Bu haber 2057 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.262.462

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
659 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
926 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2051 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri