(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEZONU DENİZDE KAPATTILAR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “Akşam Sefası” temalı konseri ile yılın ilk konserini gerçekleştiren Kdz. Ereğli Aşk-Efza Musıki Derneği üyeleri, konser yorgunluğunu deniz gezisiyle attılar.

Dernek yönetimi tarafından organize edilen deniz turuna, üyeler ve koristlerin yanı sıra aileleri de katıldı.

Sahil bandında liman içi turlar düzenleyen gezi teknesi ile denize açılan ekip, çalan müzik eşliğinde eğlendi, şarkılar söyledi.

Bir saat kadar süren deniz gezisinin ardından konuşan dernek başkanı Meryem Enaz, 22 Haziran’da Erdemir Kültür Merkezi’nde “Akşam Sefası” temalı gerçekleştirdikleri konserin ardından çok sayıda beğeni ve tebrik aldıklarını söyledi.

Gerek konserde, gerek sonrasında gösterilen ilgi sayesinde, motivasyonumuz yükseldi. Bugün de, yönetim olarak aldığımız karar doğrultusunda, ekibimizle güzel bir deniz turu yapmayı uygun gördük, çok da güzel oldu” dedi.

Aşk-Efsa Şefi Ersin Kaynar da, gerçekleştirdikleri konseri “Rüya Gibiydi” diye nitelendirirken, “sonrasında aldığımız olumlu tepkiler bizi son derece mutlu etti. Bugünkü etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza ve yakınlarına teşekkür ediyoruz” dişe konuştu.

Konserin sunumunu gerçekleştiren aynı zamanda Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Öğretmen Yüksel Ermiş ise “böyle bir konserin ardından gerçekleştirilen etkinliğimizle daha da motive olduk, harika eğlendik. Zaten konserimizde de müthiş keyif alıp eğlenmiştik. Bu gezimizle de süslemiş olduk” şeklinde konuştu.

Geziye katılanlar, tur organizasyonu için dernek yönetimine teşekkür ettiler.

 




Bu sayfayı yazdır

27.06.2023 18:38:54

Bu haber 1432 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 46 kişi online
Toplam ziyaret : 76.264.159

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
661 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
927 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2052 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri