(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEMİRTAŞ BAŞARDI; AÇILDI, YARIŞILDI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Belediye tarafından oluşturulan Kano-Kürek Kulübü açılışı gerçekleştirildi.

Gülüç Belediyesince, Gülüç deresi mevkisinde hizmete giren Sosyal Tesisler alanında gerçekleştirilen açılışta saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, burada yaptığı konuşmada, hayata geçirdikleri tesislerin Türkiye’de benzeri olmadığını söyledi.

Söz Konusu tesisleri dünyaya tanıtmaya amaçladıklarını belirten Demirtaş, şöyle dedi:

“Amacımız Ereğli'de ve Zonguldak'ta turizmi canlandırmak. Turizme büyük katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Yüz elliye yakın Türkiye'nin çeşitli yerlerinden sporcularımız geldi. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 20'ye yakın da kulübümüz var. Bizim derdimiz bu saatten sonra hem gençlerimize spor yaptırmak, ahlaki değerleri arttırmak. Kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak. İkincisi de Ereğli'de turizmi canlandırmak amaçlı. Çok da güzel bir tesis. Çünkü Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bir yer.

DOĞA HARİKASI BİR YER

Irmağın 1800 metre kulvarı olması aynı zamanda denizle birleşmesi doğa harikası bir yer. Kanoların yarış yaptığı zamanda aynı yol güzergahından bisikletle yürüyüş yoluyla takip edebilmek en büyük özelliği. Tekrar burayı dünyaya tanıtmayı düşünüyoruz. Bundan sonraki yarışmalarımız devam edecek ve bunun akabinde de dünyadan yarışçılarımız gelecek. Bugün dünya şampiyonları var burada. İki tane dünya şampiyonu var. Onlar da bugün kürek çekecekler. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde madalya alan arkadaşlarımız da var. Ben öncelikle buraya katılan sporcularımıza, bu kano kulübümüze emeği geçen arkadaşlarımıza ve daha önce hayatını kaybeden rahmetli Tezcan Köseoğlu'nun anısını yaptık bu turnuvamızı. 'Cumhuriyet Kupası' adı altında yaptık. Onların da burada emeği çok. Bu birlik beraberliği bugün sağlayan değerli personelime vekillerime, kaymakamıma, valime, cumhurbaşkanım başdanışmanına, MYK üyelerimize, tüm protokole teşekkür ediyorum. Gülüç halkına teşekkür ediyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Derdimiz Gülüç'ü dünyaya tanıtmak.”

Demirtaş’ın, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a tesisi gezdirdiği etkinlikte, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

VE YARIŞMALAR…

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Başkan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş ile birlikte gerçekleştirilen açılış kurdelesinin kesimi ardından, “Tezcan Köseoğlu Cumhuriyet Kupası Yarışları”na geçildi.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün destekleriyle yapılan yarışmalarda sporcular, kürek çekerek bitiş çizgisine ulaşmak için mücadele verdi. 

Etkinliğe; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Dilek Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Çelik, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akça, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Nebioğlu Belediye Başkanı Ali Özdal, AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, bazı sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ile belde halkı katıldı.

Yarışmalarda dereceye giren takımlar ve sporculara çeşitli ödüller verildi.




Bu sayfayı yazdır

18.06.2023 13:14:55

Bu haber 1122 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.226.831

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
639 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
825 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2038 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri