(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İHALESİ YENİLENDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, inşaatı yarım kalan kapalı yüzme havuzu ihalesinin yenilendiği bildirildi.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, yazılı açıklamasında, Kırmacı Mahallesi Hasan Canver Caddesinde 2020’de inşasına başlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun günün koşullarındaki fiyat artışları nedeniyle yarım kaldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2020 yılı yatırım programına alınan Kdz. Ereğli Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun yapımına daha önce başlanmış ancak fiyat artışları nedeniyle yarım kalmıştı. AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Saffet Bozkurt’un girişimleri sonucu yüzme havuzunun yarım kalan inşaatı için yeniden ihaleye çıkıldı. İhalenin kesinleşmesinin ardından yer teslimi yüklenici firmaya yapılarak yapımı da kısa sürede bitirilecektir. Bu tesis, ilçemizde Kapalı Havuz olarak devlete ait tek tesis olma niteliğini taşıyacaktır. Bu bölgede 3 lise, 2 ortaokul, Gençlik Merkezi, 1 ilkokul, 1 Bilim Sanat Merkezi ve çalışmaları devam eden Özel Eğitim Uygulama okulları bulunmaktadır. Eğitim Vadimize Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu da kazandırmamızla birlikte, bu bölge daha da hareketlenecektir. Kapalı yüzme havuzumuzun ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyor, başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere, AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Saffet Bozkurt ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

14.06.2023 14:38:23

Bu haber 1418 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.224.673

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
637 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri