(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

OYNAYAN DA, İZLEYEN DE MUSMUTLU!!!

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde sahnelenen “Ben Ben miyim? Ben Sen miyim?” isimli tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.

İlçedeki Okul Kantini işletmecilerinin katkılarıyla gösterimi sağlana oyun, açılışı gerçekleştirilen Atatürk Kültür Merkezi’nde, tiyatro severlerle buluştu.

Hayal Camgöz’ün yazdığı, Murat Furkan Özer’in yönettiği oyunda, İlçede Kantin İşletmecisi Asiye Boçoğlu’nun oğlu Emirhan Boçoğlu’nun da yer aldığı İstanbul Ticaret Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncuları Hayal Camgöz, Merve Bahar Deniz, Ali Emir Koyuncu, Alp Çağrı Kurtuluş, Sevda Tuğçe Sayın, Mavi Arda Özel, Ayşegül Hayrıoğlu, Sena Çeliker, Berfin Bekiroğlu, Ceren Çetinkaya, Güler Erdem, Bedirhan Mercan, Belinay Dinlemez, Beyza Nur Aydın, Yusuf Biladin Pamukoğlu, Muhammet Emircan Arslan, Emre Biçer, Ahmet Ferit Hekimoğlu ile Yunus Emre Baran yer aldı.

SEYİRCİYE DOKUNDULAR

Ailenin her ferdinin kendisinden bir şeyler bulunduğu tiyatro gösteriminde, eğlenceli sahnelerin yanı sıra zaman zaman duygulu anlar da yaşandı.

Özellikle ailelerin bilmeden de olsa yaşam içinde çocuklarına yönelik yaşattıklarının konu aldığı oyunda bazı izleyenlerin ağladığı görüldü.

Oyun sırasında zaman zaman izleyenlerden alkış alan tiyatro gösterimi sonunda ise seyirciler başarılı buldukları oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladılar.

BOÇOĞLU ANNE’NİN MUTLULUĞU

Bu arada, oyunun Ereğli’de sahnelenmesine öncülük eden Kantin İşletmecisi Boçoğlu, oğlunun, oyunu Ereğli’de de sahnelemek istediğini kendisine bildirmesi üzerine harekete geçtiğini hatırlatarak, “bunun üzerin eben de başka kantin işletmecisi Reşat Kartal olmak üzere okul kantincileri arkadaşlarımıza oğlumun isteğin ilettim. Sağ olsunlar; her birinin sahip çıkması ile başlayan süreçte, ilçemizdeki çok sayıda iş insanı ve kuruluşun da büyük katkıları ile Atatürk Kültür Merkezi’nde oyun sahnelendi. Başta Sayın Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık olmak üzere, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Tiyatroyu izleyen bazı vatandaşlar ise “tiyatro oyunlarına pek sık gitmemekle birlikte, böyle bir oyundan bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim. Tüm oyuncuları kalben kutluyoruz” dediler.

OYUNCU GENÇLER DUYGULANDI

Bu arada, İstanbul Ticaret Üniversitesi Tiyatro Kulübü oyuncuları da, kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirtirken, “böyle bir ilgi ile karşılaşacağımızı beklemiyorduk. İlçede bulunduğumuz sürece herkesin çok yakın ilgisini gördük. İnşallah bir kez daha Ereğli gibi sanatın yoğun ilgi gördüğü Kentte izleyenlerle buluşuruz. Gösterilen ilgi dolayısıyla herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Diğer yandan, ücretsiz olara izlenime sunulan oyuna, ilçedeki sok sayıda kurum, kuruluş ve iş insanının destek verdiği öğrenildi.




Bu sayfayı yazdır

3.06.2023 15:26:50

Bu haber 967 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.277.815

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
677 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
936 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2062 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri