(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NELER YAPILDI/YAPILACAK?..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçenin Ören Mahallesi ile kandilli Beldesine doğalgaz ulaştırılacağını bildirdi.

Posbıyık, Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı 2. Oturumunda yaptığı konuşmada, çeşitli çalışma ve konulara değindi.

Doğalgaz kullanımın yaygınlaşması için yeniden çalışma başlatılacağını belirten Posbıyık, “Bu yıl Kıyıcak, Hamzafakılı, Akpınar ve Çolaklar’da çalışmalar başlayacak. Ören’de 2024 başlayacak. Doğalgaz’ın Kandilli’ye kadar gitmesi içinde karar alındı. En önemli konumuz Ören Mahallesi. Ören Mahallesi'ne gaz vermek deveye hendek atlatmak. Evler gelişi güzel yapılmış, herkesin hisseleri birbirine karışmış, yol bulamıyoruz. İmar yollarına ilişkin de düzenleme yapamıyoruz. Arkadaşlarımız bir araya geldi, çaresini buldular. Yine Aksa Dergaz ailesi olarak Kandilli Beldesi'ne de gaz verilmesi konusunda ısrarla durduk” dedi.

OZON TESİSİ

Posbıyık, 26 milyon lira tutarındaki yatırımla Süleymanbeyler İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde kurulan Ozon Tesisi’nin hizmet vermeye başladığını, kuraklık dönemlerinde dahi suda tat ve koku kaybının yaşanmayacağını söyledi.

KALETEPE HALKA AÇILIYOR!

Askeri yetkililerle yapılan görüşme sonucu Kale Tepe’nin halkın ziyaretine açılacağını duyuran Posbıyık, “Tamamen bizim kontrolümüzde olacak. Zabıtalar görev yapacak. Halkımız Kale Tepe'ye çok rahat çıkabilecek, çok güzel bir manzarası var. Şuan teslim yazısı bakanlıkta. Milli Savunma Bakanlığı’na ulaşınca burası halkın ziyaretine açılacak” diye konuştu.

TEMELİ BU YIL ATILACAK

“Erdemir İlkokulu karşısındaki eski 2. El Oto Pazarı’nın olduğu alana Çocuk Bakım Evi ve Kreş yapıyoruz. Örnek bir proje hazırlıyoruz.  4 bin 700 metrekare alan, 2 katlı bina. Şu an İstanbul’da proje hazırlanıyor, ön projesi bitti, elektrik projeleri yapılıyor. Çocuklar sadece eğitim almasın, uygulamalarla, hayvanlarla, çiçeklerle, sebzelerle, tohumlarla bir arada olsun ve süreç içinde yer alsın diye bir hedefimiz var.”

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, belediyenin diğer hizmet ve çalışmalarını da anlattığı toplantının ardından, gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.




Bu sayfayı yazdır

5.05.2023 13:57:49

Bu haber 1295 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 2 kişi online
Toplam ziyaret : 76.435.332

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri