(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER YERE YETİŞİYOR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, adı Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığına geçen eski CHP Yönetim Kurulu Üyesi genç iş insanı Uğur Likoğlu, kadınlara karanfil dağıttı, Madencilere teşekkür etti.

Likoğlu, sosyal hesaplarında yer verdiği videolu paylaşımlarında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Ereğli İlçesindeki Atatürk Anıtı önünde tören düzenleyen Kadın Platformu üyelerine kırmızı karanfil hediye etti.

Her kadının ‘emekçi’ olduğuna dikkat çeken Likoğlu, “emekçi kadınlarımız 1 gün değil 365 gün saygı ve sevgi içerisinde davranılması gerekir” dedi.

MADENCİYE TEŞEKKÜR

Uğur Likoğlu, bir başka paylaşımında ise Zonguldak madencisinin Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde verdiği mücadelede kurtardığı hayatlara dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki ayrı depremde 11 şehrimizde büyük bir felaket yaşadık.
Bu büyük felakette maden işçilerimizin ‘Kömür için değil, ömür için geldik’ sözleri ile yüzlerce insanımızı enkaz altından kendi canını düşünmeden kurtarmayı başardı.
Madencilerimizin her afette olduğu gibi yaşanan son deprem felaketinde de ne kadar önemli ve değerli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Ülkemiz için böylesine önemli görevleri icra eden madencilerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi en büyük temennimizdir.
Ayrıca geçmişte 60 bin olan madenci sayısı maalesef bu günlerde 6 binlere kadar düşmüştür. Yer altında milyarlarca ton kömür rezervimiz varken, yer üstünde 10 binlerce insanımız o kömürü çıkartmak için hazırdır. Giderek azalan üretimin artması için çok acil bir şekilde maden ocaklarında ki işçi sayımızın artırılması büyük önem taşımaktadır.
Ben bu vesile ile ‘Kömür için değil, ömür için geldik’ sözleri ile her afette olduğu gibi son afette de canını hiçe sayarak en tehlikeli enkazlara girip insanlarımızın canını kurtaran fedakâr madencilerimizi bir kez daha tebrik ve teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

8.03.2023 22:58:41

Bu haber 1051 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.332.942

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1071 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2087 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri