(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇORBANIN TUZU OLDU

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, lise öğrencisi futbolcu genç kız, okul takımında giydiği 10 numaralı formayı açık arttırma yolu ile topladığı yaklaşık 25 bin lirayı depremzedelere kullanılmak üzere Ahbap Derneği hesabına yatırdı.

16 yaşındaki 9. Sınıf öğrencisi Aslı Ecren Sünger, zaman zaman antrenman yaptıkları İlçedeki Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda orta öğrenimini gördüğü Atatürk Ortaokulu forması ile takım kaptanı olarak katıldıkları “Okullararası Türkiye Şampiyonası”nda ikinci olduklarını hatırlattı.

Bu anlamda, şampiyonada giydiği 10 numaralı formanın kendisi için büyük maneviyat taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

“Öncelikle merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Söz konusu depremde sporcu kardeşlerimizi de kaybettik, onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek, depremzedelere yardım yapmak istedik. Bu doğrultuda çeşitli eşyaları bağışladık. Vicdanım rahatlamış olabilir ama yine de az bulduğum için bu manevi değer taşıdığı formamı da açık arttırmaya çıkararak depremzede kardeşlerimize daha çok yardımcı olmak istedim. Bu kampanya vesilesiyle çok sayıda tebrikler aldım. Bu tür kampanyaları genellikle yaşları 23-25olan ablalarımız yapıyorlar.  Bunda bir yaşın önemi olmadığını düşündüğüm için küçük-büyük demeden depremzede kardeşlerimize yardım etmek için bu fikri öne sürmek istedim. Kampanyayı başlattığım günden itibaren de çok sayıda destek aldım. Bu vesileyle, açık artırmaya katılan ve destek olan başta babam Mustafa Sünger olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

Aslı Ecren Sünger, açık artırmasına katılan Eski Belediye Başkanı Murat Sesli, iş İnsanı AhmetYahyaoğlu, Esnaf Sergen Renkli, RSNet Bilgisayar ortakları Serkan-Reşat Düzgören kardeşlerin de aralarında bulunduğu hayırseverlerden temin ettiği 24 bin 506 lirayı, başkanlığını Haluk Levent’in yürüttüğü Ahbap Derneğinin banka hesabına yatırdı.

KIZIM ÇOK DUYARLIDIR

Aslı Ecren Sünger’in babası iş insanı Mustafa Sünger de, kızının bu tür durumlarda son derece duygulu ve duyarlı davrandığını belirterek, “böyle büyük bir afetin ardından bana düşüncesini anlattı. Son derece duygulandım ve olumlu baktım. Öncelikle kızımı, bu duyarlılığından dolayı kutluyorum, destek olanlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.




Bu sayfayı yazdır

22.02.2023 11:37:35

Bu haber 743 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.436.969

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri