(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇ KIZILAYLILAR BOŞ DURMUYOR!

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesinden, Kahramanmaraş Merkezli depremlerdeki mağdur vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardımların toplanmasına devam edildiği bildirildi.

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Murat Kasım Taşdelen, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, İlçe Kaymakamlığı nezaretinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü desteğiyle, Spor Salonu’nda depremin yaşandığı ilk günden itibaren yardımları toplamaya başladıklarını hatırlattı.

Türk Kızılayı Şube Müdürü Kürşat Yağız’ın deprem bölgesindeki organizeyi sürdürdüğünü belirten Taşdelen şunları kaydetti:

Türk Kızılayı Şubesi’nin deprem bölgesinde 100 kişiden 20 araçla ekibin mevcut olduğunu belirten Taşdelen, şöyle dedi:

“Depremin ilk gününden itibaren biz de burada savaşıyoruz. Son olarak dün (9 Şubat) 6. Tırımızı da deprem bölgesine gönderdik. Şu an için bir Tır çıkışı söz konusu değil. Çünkü deprem bölgesinde mükemmel bir yardım durumu var. Her bölgeden yardım yağıyor. Özellikle gıda grubunun birkaç gün durduktan sonra kullanılamayacağı söz konusu olacağından, şu anda yardımları kabul ediyoruz, burada güzel şekilde ayrıştırmasını yapıyoruz ve istifliyoruz. Yeni bir emirle birlikte de Tırlara hazır halde bekletiyoruz. Şu anda da insanlarımızdan sadece gıda istiyoruz. Çünkü yeterli şekilde kıyafet ve battaniye gibi eşyalarımız ve hijyen grubumuz, suyumuz var. Şu anda sadece kuru bakliyat ve gıda şeklinde yardımları daha çok önemsiyoruz. Türk Kızılay Şubesi Gençlik kolları olarak bir kez daha enkaz altında yaşamını yitiren insanlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Bu arada, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Çelik’in destek verdiği kampanyada, aralarında Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya, bazı okul öğretmenleri ve öğrenciler de kampanyaya destek sağlıyorlar.




Bu sayfayı yazdır

10.02.2023 17:57:06

Bu haber 572 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
10.02.2023 23:55:55
Nur diyor ki;

Lütfen toplanılan yardımların layıkıyla yerine ulaşması için de itina gösterin.Tek tek elinizle dağıtın.Basında olumsuz görüntüler çok




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.441.714

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
959 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1115 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2124 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri