(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SON YOLCULUĞA UĞURLANDILAR

(Haber: Fikri Kapan) - Kahraman Maraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 6 kişi, getirildikleri Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde toprağa verildiler.

Nigar İnce’nin kızı, Mustafa İnce’nin kardeşi; Kahraman Maraş’taki evinde enkaz altında kalan Buse İnce ile Hatay’daki enkazda kalan aynı aileden Volkan Selçuk, eşi Sevda ile çocukları Hüseyin Mehmet, Beren Su ve Derin’in cenazeleri, Safa Camisindeki Belediye Gasilhanesinden alınarak Bozhane camisine getirildi.

Burada Cuma Namazı ardından; İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, Merhume İnce’den başlayarak cenaze namazlarını kıldırdı. Bu arada, Anne Savda ile aynı tabuta konulan 1,5 yaşındaki oğlu Hüseyin Mehmet’in cenaze namazları da ayrı ayrı kılındı.

Burada kılınan cenaze namazları ve edilen dualar ardından Merhume Buse İnce Şehir Mezarlığında, Selçuk Ailesi ise Belen Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına; Ereğli Kaymakamı Mehmet yapıcı, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, CHP İl Başkanı Murat Pulat, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, bazı Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları, Başkan danışmanları, eski AK Parti İl Başkan Yardımcı Fatih Çakır, Ak Parti Gülüç Belde başkanı İsmail Yılmaz, çok sayıda sivil toplum kuruluş başka ve yöneticileri, Selçuk ve İnci ailesi, yakınları ile kalabalık cemaat katıldı.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; bir kez daha yaşamını yitirenlere Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.




Bu sayfayı yazdır

10.02.2023 15:11:43

Bu haber 867 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.02.2023 09:48:43
Sebahattin özarslan diyor ki;

ülkemizin başı sağolsun elmatepe mah. Aza. Günaydın. Hayırlı sabahlar




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.440.136

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
958 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1115 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2124 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri