(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP'DEN DEPREMZEDELERE...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP İlçe Teşkilatınca toplanan deprem yardımları CHP Zonguldak İl Başkanlığına gönderildi.

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, yardımların paketlenmesi sırasında Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş merkezli depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu.

Ülkenin zor bir dönemde geçtiğini belirten Uzuner, şunları söyledi:

“Meydana gelen bu depremden etkilenen çok sayıda insanımız oldu. Onlara yardım amacıyla CHP Genel Merkezimizin talimatıyla biz de elimizden geldiğince bir kampanya düzenlemeyi uygun gördük. Kampanyamıza güzel ve yoğun ilgi var. 24 saatte toplanan bunlar ve devam edecektir. Maddi konuda da yardımlarımız olacak. Bölgede ne ihtiyaç olursa bilgi alıp göndereceğiz. Topladığımız yardımları partimiz talimatı ile İl Başkanlığımıza teslim edeceğiz, oradan da gerekli olan yere iletilecek.”

LİKOĞLU: GÜN, BİRLİK GÜNÜDÜR

Eski CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Likoğlu da, kendi imkanları ile temin ettiği çeşitli yardım malzemelerini parti teşkilatına teslim ettiklerini ifade ederek şunları kaydetti:

“Deprem bölgesindeki hava koşullarının olumsuzluğu nedeniyle öncelikle yurttaşlarımıza ulaştırılmak üzere Battaniye getirdik. Çocuklarımız için bez ve mama getirdik. Bunların yanı sıra bazı gıda maddeleri getirdik.  Ülkemiz yaşanan bu depremle birlikte halen 3 binin üzerinde can kaybı, 20 binin üzerinde yaralanma ile karşı karşıya. Bölgemizdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Gün birlik olma günüdür, dayanışma günüdür. Elimizden geldiği kadar bölgedeki yurttaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız.”

Ev kadını Şermin Yılmaz da, bir miktar yardımı teslim ettiği sırada, Kendi imkanlarımızın yanı sıra çocuklarımız da okul harçlıklarını verdiler” dedi.

Partililerce her yardım edilenin kayıt altına alındığı etkinlikte toplanan yardımlar, daha sonra kamyona yüklenerek CHP Zonguldak İl Başkanlığına gönderildi.




Bu sayfayı yazdır

7.02.2023 17:27:51

Bu haber 861 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.443.422

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
959 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1116 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2124 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri