(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SESSİZ/SEDASIZ!!!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ereğli İlçesinde ‘yılan hikayesine’ dönen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Karadeniz Ereğli kampus alanında başlayan çalışmaları inceledi.

Vali Tutulmaz, geldiği ilçede, Müftü Mahallesindeki (eski halk otobüsleri merkez durağı) alanında başlayan Kaymakamlık ve Emniyet binası çalışmalarını da yerinde inceledi.

5 GÜN ÖNCE BAŞLAMIŞTI!

Vali Tutulmaz; beraberinden Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakık Özölçer ile birlikte, Süleymanlar Mahallesindeki eski hastane binaları alanında sessiz/sedasız başlatılan kampus çalışmalarını inceledi.

Henüz zaman düzenlemesi yapılan alanda bilgiler alan Tutulmaz, daha sonra Kaymakamlık ve Emniyet binası inşaat alanına geçti.

BASINA BİLGİ VERMEDİ!

Tutulmaz, inşaat alanına girerek yaptığı inceleme sırasında, basın mensuplarının inşaatın bitiş sürecine ilişkin sorusunu ise “Teknik arkadaşlar burada, onlara sorsanız daha uyun olur’ diyerek cevapsız bıraktı.

BAŞKAN DA, SİYASİLER YOKTU!

Vali Tutulmaz’ın Ereğli incelemelerinde, Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın yanı sıra, iktidar kanadından AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ile Cumhur İttifak ortağı MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ün olmayışı dikkat çekti.

KAYMAKAM SÖYLEMİŞTİ

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basına verilen kahvaltı etkinliğindeki konuşmasında; kampus çalışmalarının ilerleyen hafta içinde başlayacağını ancak her hangi bir tören yapmayacaklarını bildirmişti.




Bu sayfayı yazdır

19.01.2023 17:28:24

Bu haber 596 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.263.664

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
660 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
927 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2052 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri