(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, okullar arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

İlçe Milli eğitim müdürü Harun Akgül, İlçedeki Hüseyin Tatoğlu kültür Merkezinde düzenlenen “Yarışmaların yıldızları Ödüllerini Alıyor” sloganlı törende yaptığı konuşmada, 12 Eylül’de başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminin ilk yarısının 20 Ocak’ta tamamlanacağını hatırlattı.

Akgül, Eğitimin amacının, insanı olumlu yönde ulaşabileceği son seviyeye kadar ulaştırmak olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

MİLLETİN KURTULUŞU EĞİTİMDİR

“Milletin kurtuluşunun ve yükselişinin ancak eğitim ile mümkün olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Hayatımızın her alanında eğitim süreci içerisinde olduğumuz vazgeçilmez bir gerçektir. Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için tüm paydaşlarımızla birlikte iş birliği içerisinde çalışmaktayız. Öğrencilerimizin çok yönlü yetişmeleri için büyük bir gayret göstermekteyiz.

ÖĞRETMENİN DEĞERİ…

Öğrenmenin dört duvar arasına bir çatının altına hapsedilemeyecek kadar önemli, hayatın her alanında her zaman devam eden bir süreç olduğu bilinciyle hareket etmekteyiz. Bu amaçla çocuklarımızın sadece akademik olarak değil soysal, sportif ve kültürel yönden de iyi yetişmeleri ve kendilerini gerçekleştirmeleri için öğretmen ve idarecilerimizin atılması gereken her türlü adımları attıklarını ve özveriyle çalıştıklarını görmekteyiz. Attığımız bu adımlar bilişsel donanım kazandırmanın yanında duyuşsal olarak da öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerini sağlamakta ve onların akademik başarılarına da destek olmaktadır. Bununla birlikte öğrencilerimizin yeteneklerini keşfedip onları bu doğrultuda destekleyen öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin göstermiş oldukları çabanın çok değerli olduğunu da bilmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bugün burada ödül almaya hak kazanan bütün öğrencilerimizi, onların velilerini, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi tebrik ediyor, bu programın hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimizin yarıyıl tatilini sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmesini diliyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Aytunç Tuncay ile Sultan Çivici’nin sunumları ile gerçekleşen törende, Kaymakam Mehmet Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akgül ile protokol üyeleri tarafından derece giren öğrencilere ödülleri ve başarı belgeleri verildi.

ÖĞRENCİLERİNİ KUTLADI

Bu arada, Pestilci Ortaokulu Müdürü Ömer Alagöz, yarışmalarda derecelere girerek ödüller alan öğrencilerini sösyal hesaplarından kutladı.

Alagöz, paylaşımında şunları kaydetti:

“Öğrencilerimiz ilçe genelinde düzenlenen yarışmalarda elde ettikleri birinciliklerin ödüllerini Sayın Kaymakamımız Mehmet yapıcı ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Harun Akgül’den teslim aldılar. Okulumuzu en iyi şekilde temsil eden emeği geçen Öğrencilerimize, Ailelerine ve Değerli  Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.”




Bu sayfayı yazdır

18.01.2023 13:01:24

Bu haber 721 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.433.676

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
955 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1111 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri