(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUHARİP GAZİLERLE…

(Haber: Fikri kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Temsilciliğini ziyaret ettiği bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Necmettin Çantaş tarafından karşılanan Rektör Özölçer, yaptığı konuşmada, Gazilerin, geçmişte gösterdiği fedakarlıklar sayesinde bugünlere gelindiğini belirtti.

Gazileri her zaman Türk Milletinin başının tacı olduğunu vurgulayan Özölçer, şunları kaydetti:

“ Kendilerinin bilgi ve tecrübelerine başvurmak çok kıymetlidir. Bugün sizlerle olmak bizleri çok mutlu etti. Sizler bu Yüce Türk Milletinin onurusunuz. Canını hiçe sayarak Milletimiz ve topraklarımız için mücadele eden siz değerli gazilerimize, askerlerimize ve bu uğurda şehadet şerbetini içmiş kahramanlarımıza minnetimiz sonsuzdur. Sizlere uzun bir ömür, vefat edenlere de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Çantaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Özçer ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

Gaziler ile sohbet eden, Kore ve Kıbrıs’taki anılarını dinleyen Rektör Özölçer, ZBEÜ Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan bastonlardan hediye etti.

ZBEÜ rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Temsilciliği ziyaretinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, İlJandarma Komutanı Jandarma Albay Cezmi Yalınkılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğanda yer aldı.

AKADEMİK KURULU TOPLADI

Diğer yandan, Rektör Özölçer’in başkanlığında “Fen Fakültesi Akademik Kurulu toplantısı” gerçekleştirildi.

Özölçer, burada yaptığı konuşmada, Fakültenin2022 yılında ortaya koyduğu performanstan memnuniyet duyduğunu dile getirirken, 2023 yılında performansın artarak devam etmesini beklediğini iletti. Özellikle proje sayılarının ve işbirliği çalışmalarının arttırılması gerektiğinin altını çizen Rektör Özölçer, bu yıl Üniversitenin başarı grafiğini ve görünürlüğünü arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Demir de, 2022 Eğitim-Öğretim yılı faaliyetlerinin yer aldığı sunumunda, Kalite akreditasyon süreçlerinden paydaş ilişkilerine, bilimsel faaliyetlerden öğrenci sayılarına ilişkin bilgiler aktardı.

Science Citation İndex’te (SCI) yayın yapan öğretim üyelerine yayın başarı belgesi verildiği toplantıda, Rektör Özölçer, bu ay emekliliğe ayrılacak olan Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şadi Şen’e Üniversiteye verdiği emek ve kattığı değer için teşekkür ederek, profesörlük beratı ile hediye takdim etti.

Toplantıda, Fen Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Rıdvan Baldık, Doç. Dr. Zekeriya Ustaoğlu ve bölüm başkanları yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

14.01.2023 16:10:32

Bu haber 346 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.434.723

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
955 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1112 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri