(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDİYESİYLE KUTLADI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Peker, şirket adına yayın kuruluşlarına gönderdiği hediye paketi ile birlikte mesajında, şunları kaydetti:

“Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksiniz hizmet eden tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Meslek yaşamınızda başarılar ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu bir yıl dilerim.”

TEKİN ÇİÇEKLE…

Bu arada, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, yayın kuruluşlarına çiçek göndererek gazetecilerin günlerini kutladı.

Tekin, ayrıca Alaplı’daki iki ayrı Gazeteciler Derneklerini de ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

ÖZÖLÇER’İN MESAJI

Diğer yandan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, insanoğlunun, ilk dönemlerinden itibaren meydana gelen gelişmeleri anında öğrenme isteği, haberleşme eylemini her daim önemli kıldığına dikkat çektiği mesajında, şunları kaydetti:

 “Basının en temel işlevi olay ve gelişmelerden kamuyu en hızlı ve en doğru biçimde haberdar etmek ve bilgilendirmektir. Ancak bu temel işlevin de ötesinde halk ile devlet arasında bir köprü vazifesi gören basın, halk adına kurum ve kuruluşların işleyişini denetlemek, bireylerin temsilciliğini yapmak, kamuoyu oluşturmak ve gündemi en doğru şekliyle takip etmek gibi pek çok hayati işlev yerine getirmektedir. Yasama, yürütme ve yargıdan sonra 4. Kuvvet olarak nitelendirilen basın ve gazetecilerin bu bağlamda üstlendiği sorumluluk büyük, yerine getirdiği görev ise kutsaldır.”

GMİS’İN KUTLAMASI

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“10 Ocak tarihi, gazetecilerin sadece kendi özlük haklarının ve basın özgürlüğünün mücadelesini değil aynı zamanda demokrasimiz için verdikleri mücadeleyi simgeleyen bir tarihtir. Yerel ve ulusal basın çalışanlarının, halkımızın yararını koruma ve geliştirme mücadelesine katkı vermeye devam edeceklerinden şüphemiz yoktur. Basınımızın; her şart altında evrensel çalışma ilkelerinden vazgeçmeyeceğine yürekten inanıyoruz. Zor şartlar altında, özveriyle çalışan basın mensuplarına en iyi çalışma şartlarının sağlanmasını temenni ediyor, gazetecilik mesleğini özveriyle yürüten basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.”

DİĞER KUTLAMALAR

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, çok sayıda kurum, kuruluş ve daire müdürleri de yayınladıkları mesajlarla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını bildirdiler.




Bu sayfayı yazdır

10.01.2023 17:05:13

Bu haber 623 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 31 kişi online
Toplam ziyaret : 76.275.454

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
676 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
936 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2062 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri