(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FABRİKA ZİYARETİNDE BULUNDU

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, EMKO fabrikasına ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi. Özölçer, üniversite okrekstrasının konserine katıldı.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

‘’Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ile birlikte Çaycuma ilçesindeki EMKO fabrikasını ziyaret etti.

Isıtma sistemleri üzerine faaliyet gösteren fabrikaya sabah saatlerinde giden Rektörümüz Özölçer, burada fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay tarafından karşılandı. Rektörümüz, Günay ile birlikte fabrikayı gezdi. Buradaki makineleri ve üretim süreçlerini inceleyen Rektörümüz, Yusuf Günay ile yürütülebilecek ortak projeler ve iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Fabrikadaki buluşmanın ardından üniversitemizin Çaycuma Meslek Yüksekokulu’na hareket eden ikili, burada Yusuf Günay tarafından yapımına 2 yıl önce başlanan cami inşaatını gezdi. Çaycuma Kampüsü’nde yapımı devam eden caminin bu yıl tamamlanacağını müjdeleyen Günay, herkese şimdiden hayırlı olmasını diledi.

REKTÖRDEN İŞ İNSANINA PLAKET

Rektörümüz Özölçer, iş insanı Yusuf Günay’a misafirperverliğinden ve Çaycuma Kampüsü’ne sunduğu katkılardan ötürü teşekkür ederek, üniversitemizin sarı yaldızlı tabak plaketinden hediye etti.

Yaklaşık 3 saat süren gezi, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.’’

ZBEÜ DEVLET KONSERVATUARI KONSERİ

Diğer yandan, ZBEÜ Devlet Konservatuvarı Akademik Orkestrasının, kanser verdiği bildirildi.

Yazılı açıklamada, Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde konsere ilişkin şunlar kaydedildi:

“Orkestrada Doç. Dr. İlker Kömürcü, Dr. Öğr. Üyesi Turgay Tunç, Dr. Öğr. Üyesi Semih Birel, Arş. Gör. Dr. İlkay Göksel’in yer aldığı, Dr. Öğr. Üyesi Melike Bolat, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şahin Akıncı, Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Baydağ ve Öğr. Gör. Dilek Yüksel’in ise solistliğini üstlendiği konsere Türk ve dünya eserleri damgasını vurdu.

Konsere Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, üniversitemizin senato üyeleri, personel ve öğrenciler katıldı. 13 eserin seslendirildiği konser, dinleyicilerin de alkışlarla eşlik ettiği Memleketim türküsüyle tamamlandı.

Rektörümüz Özölçer ile Rektör Yardımcısı Bakkal’ın Devlet Konservatuvarı akademik personeline teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.”




Bu sayfayı yazdır

10.01.2023 12:11:54

Bu haber 624 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.434.336

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
955 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1112 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2121 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri