(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

8 AYI DEĞERLENDİRDİ

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (ZBEÜ)  Nisan-Aralık 2022 arasındaki faaliyet raporu açıklandı.

ZBÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, düzenlediği toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname sonrası 8 Nisan 2022’de göreve başladığını hatırlattı.

Göreve başlamasının ardından çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Özölçer, bunlar arasında;  ‘Öğrenci Destek ve Psikolojik Danışma Koordinatörlüğü’nün kurulmasına öncülük ettiğini söyledi.

8 AYDA YAPILANLAR

Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Karaelmas Üniversitesi Vakfına döneminde 608 bin lira bağış toplandığına dikkat çeken Özölçer, faaliyetleri konu başlıklarıyla şöyle sıraladı:

“ZBEÜ Hastanesi ve Sağlık Kampüsü Faaliyetleri, Sağlık Kampüsü İçin Yeni Projeler hazırlıklarının başlaması, Diğer kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör işbirliklerini faaliyetleri arasında ön plana yerleştiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, son 8 ayda çeşitli kuruluşlarla 21 protokol imzalanması, Zonguldak Teknopark’ın Sermayesi 350 bin liradan 1 milyon 5 500 bin liraya yükselmesi, 1422 Bilimsel Etkinlik Gerçekleştirilmesi, 25’in Üzerinde Bölümün Aktif Hale Getirilmesi İçin Harekete geçilmesi, 22 Spor ve Teknoloji Takımının desteklenmesi, Sürekli Eğitim Merkezi 41 Kurs Düzenlenmesi, 61 Birimin Alt Yapı Çalışması Gerçekleştirilmesi, Üniversitenin  Dijitalleşmesine Yönelik Çalışmalara Hız Kazandırılması.”

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

 “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Bu görevler elbette ki geçicidir, asıl önemli olan ise görevi en iyi şekilde icra etmek ve vazifeyi pek çok faydalı iş ile tamamlamaktır. Göreve atandığım gün kendime verdiğim söz, üniversitemizi daha da ileriye taşımak, öğrencilerimize ve Zonguldak hatta Batı Karadeniz halkına fayda sağlamak adına sonuna kadar mücadele edeceğim yönünde olmuştur. Ancak faaliyetler icra etmek kadar güven köprüsü kurabilmek de önemlidir. Güven köprüsü ise en başta şeffaflık ile sağlanabilir. Bu niyetle hazırlanan rapor, son 8 aylık süreçte yani göreve başladığımızdan bugüne yapmış olduğumuz faaliyetleri sayılarla ortaya koymayı amaçlamaktadır. İlerleyen süreçte de yaptığımız çalışmalar belirli periyodlarda paylaşılmaya devam edecektir. Ayrıca söz konusu faaliyetlerin yakın zamanda bir katalog olarak istatistiklerle yayınlanması planlanmaktadır.”




Bu sayfayı yazdır

3.01.2023 16:26:41

Bu haber 430 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.436.597

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri