(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YENİ YILI KUTLADILAR

2023 yılına girişimizle birlikte, bir çok kutlama mesajı yayınlandı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, mesajında, yıl içinde Zonguldak İl genelindeki hükümete yönelik icraatlara yer vererek, şunları kaydetti:

“Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının ülkemize, aziz milletimize, tüm insanlığa, öncelikle barış olmak üzere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini, bütün beklenti ve umutların gerçekleşmesini temenni ediyor, saygıdeğer halkımızın, tüm çalışanlarımızın, çalışma arkadaşlarımın, kolluk görevlilerimizin ve basın mensuplarımızın yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı da, “Yeni yılın Ereğlimize, Ülkemize ve Türk Milletine Hayırlar Getirmesini Dilerim” ifadeleriyle yeni yılı kutladı.

DEMİRTAŞ: BAŞLANGIÇLARIN YILI OLACAK

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise yıl içinde ülke genelinde ve Zonguldak Bölgesinde yaşanan bir çok facia ve olayları detaylandırdığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“2022 yılı, ülkemizde ekonomik krizin derinleşip büyüdüğü, toplumun dar gelirli vatandaşlarının, işçinin, memurun, esnafın, üreticinin, emeklinin sorunlarının katlanarak arttığı, basiretsiz yönetim ve ihmal nedeniyle 42 madencimizi toprağa verdiğimiz zor bir yıl oldu. 2022 yılında da, hem Zonguldaklıların hem de bütün vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim de öncelikli gündemimiz oldu. 2023 yeni başlangıçların yılı olacaktır, iktidar değişecek, Millet İttifakı'nın adayı 13. Cumhurbaşkanı olacak, Türkiye’de büyük bir değişim yaşanacaktır. Tek adam rejiminin Türkiye’ye verdiği büyük zarar, 2023'te hem parlamentoda millet ittifakının çoğunluğu elde etmesi hem de özgürlükçü, halktan, adaletten, eşitlikten, hukuktan, demokrasiden yana bir Cumhurbaşkanının göreve başlamasıyla giderilecektir. Güçlendirilmiş parlamenter rejim hayata geçecek, ekonomide yapısal büyük değişiklikler yaşanacak, dış borçla çevrilen değil katma değeri yüksek ürünler üreten, dünya ile rekabet eden bir Türkiye için ciddi adımlar atılacaktır. Milli gelir artacak, hakça paylaşım yapılacaktır. 2023 yılındaki değişim ileTürkiye sadece krizden çıkmayacak, bir daha böyle ekonomik buhranların da yaşanmasının önüne geçilecektir. Türkiye, Avrupa Birliği standartlarına hızla yükselecek, ülkeye adalet gelecektir. Daha iyi bir yaşam  için bilimin ışığında akılcı yöntemlerle ve bağımsız kurumlarla krizlerin yaşanmadığı bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

İkinci Yüzyıl Vizyonuna da dikkat çeken CHP’li Vekil; İkinci Yüzyıl Vizyonu ile vatandaşların refaha ulaşacağını söyleyerek; “Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken, uluslararası rekabet gücünü arttırıp,güvenceli ve nitelikli istihdam ile verimliliği sağlayacağız. Güçlü sosyal devlet, gelir ve fırsat eşitliği, artan milli gelir ile emeğe, üretime değer veren, bilimi esas alan, hak temelli, çağı yakalayan vizyon ile toplumun tüm kesimleri birlikte zenginleşecektir. 2023 yılı işte bu değişimlerin yaşanacağı umudun arttığı bir yıl olacaktır.”

POSBIYIK: HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLDUK

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da, “Acı ve tatlı birçok hatırayı geride bırakırken, yeni bir yıla daha başlayacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz” ifadeleri ile başladığı mesajını, şöyle sürdürdü:

 Diliyorum ki 2022 yılı üzüntülerin, küskünlüklerin ve hastalıkların geride kaldığı bir yıl olur. 2022 yılında ülke olarak yaşadığımız birçok sıkıntı ve zorlukla beraber, bizler de Kdz. Ereğli Belediyesi olarak hedeflerimiz doğrultusunda hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Kentimiz için adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, halkımıza fayda sağlayan sosyal belediyecilik çalışmalarımızla, kimseyi ayırt etmeden, gönülden gönüle bağ kurarak, şeffaf bir şekilde hemşehrilerimizin yanında olduk. Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı ve beklentilerin arttığı bir ortamı yaratmaktadır. Yeni yılda da birlik ve beraberlik içerisinde, gözlerde umut, yüzlerde mutluluk olmak için tüm imkânlarımızla hemşehrilemizin yanında olacağız. 2023 yılında yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirmemiz dileğiyle hepinizi sevgi, barış ve dostluk duygularımla selamlıyorum.”

REKTÖR ÖZÖLÇER: DOPDOLU BİR YILDI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yeni bir yılın, yeni başlangıç ve yeni umutların habercisi olduğuna vurgu yaptığı mesajında şöyle dedi:

“Millet olarak kimi zaman üzüldüğümüz, kimi zaman ise sevindiğimiz ama her an kalbimizde sevgi ve beraberlik duygusunun çarptığı dopdolu bir yılı geride bıraktık. Şimdi ise yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız.  2023 yılının bolluk ve bereketin eksik olmadığı, sevgiyle dolu bir yıl olmasını diliyorum. Bu yeni yılın, huzura ve mutluluğa olan umudumuzun tazelendiği, milletimizdeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun varlığını koruduğu, toplumsal huzurun katlanarak arttığı bir yıl olmasını diliyor, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personeli ile öğrencilerinin, Zonguldaklıların ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”

GMİS YÖNETİMİ: ZOR VE ACILI YIL!

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu’nun yeni yıl mesajında da “Zor ve Acılar yaşanan bir yıl” olduğuna dikkat çekilerek, şunlar kaydedildi:

“Genel Maden İşçileri Sendikası, üyeleri başta olmak üzere ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahlarının geliştirilmesi için verdiği mücadeleye her şart altında devam edecektir. Maden ve MTA işçilerimiz, her şart altında üretmeye, ülkemize ve milletimize katkı vermeye devam ediyor. Yeni yılda madenci kardeşlerimize ve tüm emekçilere kazasız belasız çalışmalar diliyoruz. Biz Genel Maden İşçileri Sendikası olarak, üyelerimizin ve tüm emekçilerin güvenli ve sağlıklı çalışma şartlarında üreterek ülkemize ve halkımıza verdiği katkının artırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. TTK ve MTA işçilerinin, emekçilerin ve tüm halkımızın Yeni Yılını kutluyor, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünyada yaşamak umuduyla, 2023 yılının en başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.”

KELEŞ: KARAMSARLIĞA KAPILMADIM

Karadeniz Ereğli Ticaretv e Sanayi Odası Başkanı (TSO) Arslan Keleş, göreve gelmeleri süresinde ve 2022’de ilçe genelindeki Oda çalışmaları, kazanımları aktardığı mesajını, şöyle tamamladı:

“2023 yılının öncelikle tüm yurttaşlarımıza vatandaşlarımıza bolluk, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. 2023 umutla bakacağımız bir yıl, hiçbir zaman için şahsım adına karamsarlığa kapılmadım. Her zaman bir sonraki günün daha iyi olacağı inancımı kuvvetlendirerek düşündüm. Hayata bakışımızı hep bu şekilde oluşturduk. 2023 yılı Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz, üyelerimizin istihdam ettikleri personeller ve tüm Ereğli halkı için mutlu, huzurlu ve çok kazançlı geçmesini temenni ediyorum. Ereğli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum.”

KUTLADILAR

Öte yandan: Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP Milletvekili Aday Adayı Eylem Ertuğ Ertuğrul, İYİ Parti Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, MHP İlçe Başkaın Rahman Demirtürk, DEVA Partisi İlçe Başkanı Handan Ektimur, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Yönetimi, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli. Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifleri 32. Bölge ve Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, çok sayıda kurum ve kuruluş, yayınladıkları mesajlarla yeni yılı kutladıklarını bildirdiler.




Bu sayfayı yazdır

1.01.2023 13:55:04

Bu haber 446 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.213.414

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
527 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri