(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AZIKLARINI PAYLAŞTILAR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek denetim ve incelemelerde bulundu.

Akgül, İlçeye bağlı Süleymanbeyler Köyündeki  Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlkokulu/ortaokulu ve Aydınlar Köyü  İlkokulun da  incelemelerde bulundu.

Aydınlar Köyü İlkokulu ziyareti ardından geçtiği Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Ortaokulunda Müdür Rabia Yıldız ile İlk Okulu müdürü Mahmut Ataman’dan okullarına ilişkin genel bilgiler alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Akgül, sınıflara girerek öğrencilerle de sohbetlerde bulundu. Akgül, beslenme saatine denk geldiği sınıflarda, öğrencilerle birlikte çeşitli yiyeceklerden yedi.

Akgül yaptığı konuşmalarda, okulların güvencede olmasının geleceğin de güvencede olması anlamına geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

''Birlik ve beraberliğin, birlikte yol almanın nasıl güzel sonuçlar doğurduğu gerçeğini ilçemiz genelindeki tüm okullarımızda yapılan çalışmalarla görüyoruz. Bugün burada yapılan çalışmalara baktığımızda ilçemizin her okulunda görevli idarecisinden öğretmenine, yardımcı personelimizden velilerimize kadar herkes elinden gelen gayretin en iyisini gösteriyor. Biz de Kdz. Ereğli  eğitim camiası olarak, kıymetli öğrencilerimizin aydınlık yarınlarını düşünerek elimizden gelen gayretin en iyisini göstereceğiz. Emek veren, fedakarlık gösteren herkesi gönülden selamlıyorum.''

TAŞIMALI ARAÇLARI DA DENETLEDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, denetimlerde okul servis araçlarının mevzuatlar çerçevesinde tedbirlere uyulup uyulmadığı kontrol etti, servis şoförlerine gerekli uyarılarda bulundu.




Bu sayfayı yazdır

27.12.2022 17:33:36

Bu haber 620 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.437.039

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri