(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAYMAKAM'DAN ERMED'E ZİYARET

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İlçedeki Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimini ziyaret etti.

Bugün (9 Aralık) gerçekleşen ve ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü ile Başkan Yardımcısı Fikri Kapan’ın, Haberhayat binası girişinde karşıladığı Yapıcı, nezaket amaçlı ziyaretinde ilçedeki bazı gelişmelerle ilgili bilgiler de aktardı.

İlçedeki Kaymakamlık ve Emniyet binalarının aynı proje içinde yer alacağını, Emniyet binasının bağlantılı ancak ayrı 3 katlı binada hizmet vereceğini anlatan Kaymakam Yapıcı, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş’nin, ilçede yapılması planlanan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Karadeniz Ereğli Kampüsü’ne vermeyi kararlaştırdığı bağışın ilk taksitini de ay içinde yatıracağını anlattı.

POSBIYIK BİLGİLİ!

Kaymakam Yapıcı, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın “kampüs gelişmelerinden bilgilendirilmiyorum” şeklindeki serzenişinin hatırlatıldığı Kaymakam Yapıcı, “Belediye Başkanı da Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyesidir. Her yönetim kurulu üyesinin bilgilendirildiği gibi kendisi de bilgilendiriliyor” şeklinde konuştu.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

İlçede Emniyet ve Jandarma kuvvetlerinin, özellikle uyuşturucu ile mücadelede büyük başarı elde ettiğini de anlatan Kaymakam Yapıcı, mücadelenin kararlılıkla devam edeceğine dikkat çekti.

CAMİ KONUSU

Kaymakam Yapıcı, İlçede yapılması düşünülen Caminin yeri konusunda ise “Cumhurbaşkanımızın talimatı var. Devletimiz nereye isterse oraya yapılır, bu konu öncelikli gündemde değil ancak şehir merkezinde bir cami ihtiyacı olduğu malumunuz” dedi.

GRİP SALGINI UYARISI!

Ülke genelinde olduğu gibi Karadeniz Ereğli’de de grip salgını olduğunu dile getiren Yapıcı, vatandaşların bu konuda tedbirli olmaları, özellikle mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri uyarısında bulundu.

Kentlerde basının önemine değinen Ereğli Kaymakamı Yapıcı, bilgi amaçlı konularda basın mensuplarının 24 saat kendisine telefonla ulaşabileceklerini kaydetti.

ERMED Yöneticileri Gönüllü ve Kapan’ın “medya ve devlet yöneticileri arasında daha sıkı işbirliği” önerisine ise Kaymakam Yapıcı ve heyeti olumlu baktıklarını ifade ettiler.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette; İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Ali Akça, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Yusuf Can Efe ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar yer aldı.

Ziyarette, ERMED Denetleme Kurulu üyeleri Fahrettin Özaydın ile Arzu Günaydın Tekin ve üye Yusuf Zobar da hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

9.12.2022 13:56:29

Bu haber 438 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.202.328

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
515 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
713 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri