(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BÜYÜK ANADOLU'DA CANLI GECELER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de, hafta sonu başlayan ‘Canlı Müzikli Geceler’ de, davetliler gönüllerince eğlendiler.

İlçeye bağlı Gülüç Beldesindeki, Otelin restoranında gerçekleştirilen canlı müzik, Piyanist Sezer eşliğinde genç klarnet üstadı Alihan’ın yorumları ile başladı.

Ardından, Gitarı ile Zafer’in de katıldığı grupta, Karadeniz Ereğli’de ilk kez sahne alan genç yorumcu Ece Sevim, davetlilerle buluştu.

Ece Sevim, repertuarının yanı sıra, davetlilerden de gelen istekleri seslendirmesiyle alkış aldı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ece Sevim’in ardından program Alihan’ın klarnet resitalleri ile devam etti.

Aynı zamanda İstanbul’daki yarışmada birinciliği elde eden genç klarnet ustasının yorumlarına, Piyanist Sezer’de gerek klavyesi, gerekse sesi ile eşlik etti.

İlerleyen saatlere kadar devam eden gecede davetliler de gönüllerince eğlendiler.

ECE SEVİM: ÇOK MUTLUYUM

Ece Sevim, ilk katıldığı programda yer alan davetlilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “açıkçası Böyle güzel bir tesiste sahne almaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah davetlilerimiz de memnun olmuşlardır, Çünkü onlar da en az benim kadar heyecanlıydılar. Bu gece ile birlikte aslında bir nevi bir birimizle tanıştık. Tüm davetlilerin kalplerinden öpüyor, çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kendimi geliştirmeye devam edeceğim” dedi.

Büyük Anadolu Ereğli Otel Genel Müdürü Serkan Özaydın da, bölgenin tek 4 yıldızlı konaklama tesisi olarak misafirlerine çeşitli hizmetlerde bulunduklarını anlatarak, bölge halkının da katılımıyla başladıkları canlı müzik programının her cuma ve cumartesi akşamları devam edeceğini belirterek, “Giriş ücreti alınmayan gecelerimize katılmak isteyen müzikseverler Büyük Anadolu Ereğli Otel’in (0372) 318 00 88 nolu telefonu yada bizzat tesislerimize gelerek rezervasyon yaptırabilir” dedi.

 




Bu sayfayı yazdır

28.11.2022 11:50:48

Bu haber 1086 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.856

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri