(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

2 SPORCU YARALANDI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde oynanan futbol karşılaşmasında meydana gelen çarpışmada biri ağır 2 futbolcu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi’nde, Karadeniz Ereğli’deki Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda oynanan Akınspor-Çaycumaspor karşılaşmasının 1-1 beraberilkle devam ettiği 52. Dakikasında hava topuna çıkan Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen ile aynı topa müdahale etmek isteyen Akınspor futbolcusu Mustafa Gürbüz çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile başına ve kulağına darbe alan Kaleci Aykut’a ilk müdahale sahadaki sağlık ekiplerince yapılırken, karşılaşmayı izleyen CHP Ereğli İlçe Başkanı Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul da destek verdi.

Bu arada ihbar üzerine gelen “112 Acil” Ambulansına alınan talihsiz kaleci, ilçedeki Özel Echomar Hastanesine kaldırıldı.

Hastanenin acil servisinde görevli Dr. Hakan Ateş’in müdahalesi ile birlikte yapılan tetkiklerde Kaleci Aykut Demirdelen’in kulağında kanama tespit edildi, kafatasında kırıklar oluştuğu ve kanaması bulunduğu belirlendi.

Hastanenin yoğun bakım ünitesine alınan talihsiz kaleci, 3 süre ile uyutulacağı, ardından tedavinin ne şekilde sürdürüleceğine karar verileceği öğrenildi.

Bu arada, karşılaşmayı izleyen Çaycuma Spor Kulübü Başkanı Enes Eser ve Akın Spor Kulüp Başkanı Akın Katı da hastaneye gelerek gelişmeleri takip ettiler.

FUTBOLCU MUSTAFA'NIN DA YATIŞI YAPILDI

Diğer yandan, kaleci Aykut ile çarpıştıktan sonra sahadaki sağlık ekiplerince sağlık kontrolünden geçirilen Akınsporlu Mustafa, yeniden oyuna devam etti.

Ancak bir süre sonra başını tutan oyuncu da ailesine ait araçla aynı hastaneye kaldırıldı.

Hastanede gerekli tetkikleri yapılan Mustafa Gürbüz’ün hayati tehlikesi olmamasına rağmen, tedbir amaçlı servise yatışı yapıldığı öğrenildi.

ERTUĞRUL: TAKİPTEYİZ

Aynı hastanede görevli olan Dr. Ertuğrul, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, yoğun bakımda tutulan sporcuyu takipte olduklarını söyledi.

Kaleci Aykut’un çarpışma ve yere düşme sırasında başına ağır darbe aldığını belirterek, “Beyin zarı dışında beyin dokusu içinde kanama var. Beyin sarsıntısı geçirmiş. Bu arada beyinde ödem oluşmuş. Kafatasında meydana gelen kırık nedeniyle de kulağından kan geldi. Şu anda uyutuluyor ve makineye bağlı solunum sağlanıyor. Dönem dönem film çekilecek ve beyin kanaması durumuna bakılacak. 3 gün sonraki gelişmeye göre tedavi şekli belirlenecek” dedi.

AKINSPOR MESAJ YAYINLADI

Öte yandan Akın Spor kulübü yaşanan olayın ardından sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesajda, “Girdiği pozisyonda çarpışma sonucunda talihsiz sakatlık geçiren Aykut Demirdelen'e ve Çaycumaspor ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yoğun bakıma alınan Aykut, 3 gün boyunca bekletilecek, dualarımız seninle” ifadelerine yer verildi.

İŞTE ÇARPIŞMA ANI GÖRÜNTÜLERİ




Bu sayfayı yazdır

27.11.2022 22:19:06

Bu haber 1717 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.453

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri