(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOPLANTILAR VE ZİYARETLERLE...

(Haber: Fikri kapan)- Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (ZBEÜ) çeşitli etkinlikler düzenlendiği bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamalara göre; Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu Ortaklığı ve Ekonomi Toplantıları Gerçekleştirildi, Kurumsal Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Smail Hakkı Özölçer’i ise Ünlü Aşçı Ömür Akkor ziyaret etti.

VALİ BAŞKANILĞINDA TOPLANTI

Zonguldak Valiliği, ZBEÜ, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanları katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Sanayi ve teknoloji iş birliği ile ekonomi konularında görüş ve önerilerin yer aldığı toplantılarda TPAO'nun Filyos'taki doğalgaz çalışmaları özel gündem maddesi olarak yer aldı.

Vali Mustafa tutulmaz Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya;  ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, TSO Başkanları, TPAO yöneticileri, Organize Sanayi Bölgeleri temsilcileri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile iş insanlarının katıldı.

AKREDİTASYON SÜRECİ

ZBEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezinde de, Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun kurumsal akreditasyon süreciyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rektör Özölçer, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantının amacının, Geçtiğimiz Ekim’de incelemelerde bulunmak üzere Üniversiteye gelen Yükseköğretim Kalite Kurulu üyelerinin ön değerlendirme raporuna ilişkin bilgi aktarımı olduğunu belirtti.

Personel ve öğrenci görüşmelerinden alınan geri bildirimler ile Üniversite faaliyetleri hakkındaki değerlendirmelerin sevindirici olduğunu dile getiren Özölçer, bundan sonraki sürecin daha titiz yürütülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Toplantıda, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu da, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Raporu ile ilgili sunum yaptı.

ÜNLÜ AŞÇI’DAN ZİYARET

Diğer yandan, Prof. Dr. Özölçer’i,Türk mutfağı üzerine çalışmalar yapan ve 4 bin yıllık yemekleri hayata geçirmesiyle bilinen ünlü aşçı Ömür Akkor ziyaret etti.

Zonguldak lezzetlerini gün yüzüne çıkarmak adına yapılabilecek ortak etkinlikler hakkında Özölçer ile bilgi paylaşımında bulunan Akkor, Zonguldak’ın doğası ve manzarasına hayranlık duyduğunu ve bu kentte yapılabilecek ortak etkinliklerde yer almaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.

Özölçer, Akkor’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Üniversite bünyesindeki Devrek Bastonu Uygulama ve Araştırma Merkezinde hazırlanan baston ve Üniversite tarafından bastırılan “Antik Çağ’dan Cumhuriyete Bir Kentin Tarihi” kitabı ile Üniversitenin 30’uncu yılına özel olarak hazırlanan “1924’ten Günümüze Üniversitemiz” adlı kataloğu hediye etti.

ZBEÜ Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Yakup Söylemez, Öğretim Üyesi Dr. İhsan Kazkondu ve Öğretim görevlisi Lütfi İbrahim Kadem eşlik etti.




Bu sayfayı yazdır

18.11.2022 10:30:47

Bu haber 458 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.225.796

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
637 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
723 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri