(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MHP GÜLÜÇ’TE AÇILDI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatı binasının açılışı gerçekleştirildi.

MYK üyesi ve İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, açılışta yaptığı konuşmada, halkın partilerine teveccüh gösterdiğini belirterek, şunları kaydetti:

“MHP olarak biliyorsunuz mitinglerle beraber sahadayız. Biz aşağı yukarı iki yıldır Türkiye’de bütün İlleri, İlçeleri dolaştık. Şimdide köyleri dolaşıyoruz. Yarın Karabük’teyiz. Karabük’ün bütün köylerinde programlarımız var. Bu devam edecek. Milletimizin teveccühü çok büyük. Milliyetçi Hareket Partisi mitingleri çok kalabalık geçiyor. Bizim gittiğimiz yerde halkımızın teveccühü ve güveni çok fazla. Bunun içinde milletimize ve sizlere çok teşekkür ediyorum.”

MHP MYK üyesi Murat Kotra, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Gülüç Belediyesi Meclis üyeleri, eski AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, Cumhur İttifakı bünyesindeki partilerin il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı açılışın ardından, beldedeki iş yerlerinde esnaf ziyaretlerinde bulunuldu.

Partililer daha sonra, MHP Belde Teşkilatı binasını açmak üzere İlçeye bağlı Kandilli Beldesine geçtiler.

MHP Heyeti, gün içinde Ereğli’deki Ülkü Ocakları bina açılışını gerçekleştirecekler, saat 19.00’da ise Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde Üye katılım törenine katılacaklar.




Bu sayfayı yazdır

4.11.2022 16:47:58

Bu haber 511 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.139.529

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
359 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
568 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1582 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri