(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ’DE “VİP” VAR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde “VİP Uğurlu Ereğli Fen Bilimleri Kurumu” 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kutlaması gerçekleştirildi.

Kurumun Kurucu Müdürü Ayhan Kocakale, kutlama programındaki konuşmasında, bilgiyi ve bireysel ihtiyaçları en önemli değer olarak benimseyen vizyona sahip olduklarını söyledi.

Kocakale, VİP Fen Bilimleri Eğitim Kurumları’nda sevgi ve saygı ilkelerine dayalı olarak eğitim ve öğretim uygulamalarını önemsediklerini belirterek, “Kurumuzda; öğrenme sürecinde öğrencilerin aktif katılımını sağladığı çağdaş öğretimleri ile bireysel gelişimi üst düzeyde gerçekleştiren, içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluklarını yerine getiren, hayat boyu öğrenme ilkesini benimseyen öğrenciler yetiştirerek eğitim ve öğretim alanında saygı ve örnek alınan kursu olmayı hedefleyen vizyona sahibiz” dedi.

ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARIYLA..

VİP Ereğli Fen  Bilimleri Eğitim Kurumlarının bireysel farklılıkları ve ihtiyaçları dikkate alarak uyguladığı eğitim öğretim programları, deneyimli akademik kadroları ve sağlamış olduğu güvenli ortam misyonu ile yola çıktığını anlatan Kurucu Müdür Kocakale, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Atatürk İlke ve İnkılaplarını yaşam biçimi olarak kabul eden, Ailesine, ülkesine ve içinde yaşadığı dünyaya saygı duyan ve faydalı olan, kültürler arası deneyimlere açık olan ve kültürel farklılıklara saygı duyan, kursunu seven ve kurs ortamında mutlu olan misyona sahibiz. Sürekli öğrenen, öğrendiklerini günlük yaşamla ilişkilendiren ve öğrendikçe gelişen, sadece zihinsel olarak değil, katılmış olduğu sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle bütün olarak gelişen; yapılan sınavlarda üst düzeyde başarılı olan evlatlar yetiştirmeyi hedefliyoruz.

ÖZGÜVENİ YÜKSEK EVLATLAR…

Bu bağlamda özgüveni yüksek olan ve bu kapsamda hem kendisine, hem de başkalarına güven duyan, sorumluluklarını bilen ve bunları yerine getiren, araştırma, sorgulama, eleştirel ve yaratıcı düşünebilme becerileri gelişmiş olan; etkili iletişim becerilerine sahip olan, çevresiyle sürekli etkileşim içinde bulunan, eğitim teknolojilerini kullanabilen ve bu yeteneğini diğer bireylere aktarabilen bireyler yetiştirmek ana misyonumuzdur.

KALİTELİ EĞİTİM-ÖĞRETİM…

Bu vizyon ve misyonla çıktığımız yolda, Ereğli ve yakın bölgedeki öğrencilerimize kaliteli bir eğitim-öğretim kazandırmak üzere Vip Ereğli Fen Bilimleri Kurumu olarak Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz.”

Kutlamaya katılan Atatürkçü Düşünce Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yeliz Özakın Arman ve Kurum Müdürü Ebru Bölük ile birlikte kutlama pastasını da kesen Kocakale; 22 Ağustos’ta Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı No.40/1 adresinde hizmete giren Vip Ereğli Fen Bilimleri Kurumu’nu her velinin ziyaret ederek detaylı bilgi alabileceğini sözlerine ekledi.

Kutlamaya katılan davetliler, veliler ve öğrencilere pasta ile birlikte yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

1.11.2022 11:28:20

Bu haber 1038 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.217.259

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
631 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
720 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2034 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri