(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KELEŞ, ADETA İÇİNİ DÖKTÜ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, “Bizim seçimi kaybetmemize tek bir ihtimal var, o da seçimden çekilmemizdir. Başka bir ihtimal yok. Şantajla, tehditle, baskı ve zorbalıkla bu iş olmayacak. Bunu başaramayacaklar” dedi.

Keleş, Hakimiyet Yayın Grubu’nda Fikri Kapan’ın “Kahvaltılı sohbet” programındaki konuşmasında, Siyasete girdiği, spor başkanlığı yaptığı, kısa süreli Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu ve 2 kez de milletvekili adayı olduğu süreçleri özetledi, Ereğli Ticaret Odası Organ seçimlerine 2 katıldığı dönemde başkan seçildiğini anlattı.

İlçeye 1996’da doğum yeri Kozlu İlçesinden geldiğini hatırlatan Keleş, şunları söyledi:

EREĞLİLİLİYİM: TARTIŞILMAZ!

Kozlu doğumluyum ama yaşamımın yarısından fazlası Ereğli’dedir. Bu konuda tam olarak ‘Ereğliliyim’ derim. Bu konuda da hiçbir eleştiriye açık değilim, müsaade de etmem. İyi bir Ereğli milliyetçisiyim, bu şehirde yaşıyorum, bütün yatırımlarım bu şehirde. Ereğli’yi çok seviyorum, daha ileriye gitmesi için bana düşen ne varsa yapmaya; her fedakarlığı yapmaya da dün olduğu gibi bugün de hazırım. Sadece doğru bildiğim şeyi söylemekten fedakarlık yapmam, geri adım atmam. Bu şehrin hakkının yenmesinde fedakarlık yapmamı bekliyorlarsa, bunu yapamam, yapmayacağım. Bu arada; yeni dönemde genç, dinamik, Ereğli’yi tanıyan, şehrin her katmanına dokunan, her sektörde başarılı, kendini geliştiren, dünyaya ve çağa ayak uydurmuş bir profile sahip ekip ile çalışıyoruz. Dolayısıyla Ereğli’yi çok daha iyi noktalara birlikte götüreceğiz.”

KASAYI 3’E KATLADIK!

Arslan Keleş, göreve geldikleri süreçte yaptıkları çalışmalarla, Ereğli TSO’nun gelirlerini 3 katına çıkardıklarını dile getirerek,

“üye sayı pandemiye rağmen yüzde 10 artış gösterdi. Bunun içerisinde 2 sene pandemi, bir ekonomik kriz var, 2 ekonomik krizi yaşıyoruz. Her şeye rağmen oda üye sayımız artıyor. Tabi her şeye rağmen şartlar değişiyor. Karadeniz Ereğli gelişiyor” şeklinde konuştu.

HALKIN İRADESİNE İPOTEK KOYUYORLAR!

Arslan Keleş, 1 Ekim’de gerçekleştirilen Oda seçimlerinde üyelerin bir kaybı olmayacağını belirtirken, “Bu seçimin üye anlamında kaybedeni olmayacak. Çünkü üyelerimizin vermiş olduğu kararla yapı tekrar şekillenmiş olacak. Biz, Ereğli insanına hizmetkar olmak için bu yola çıktık” diye konuştu.

Seçimlerde, ilgili-ilgisiz kişilerin seçimlere müdahil olmaya çalıştığını, ‘halkın iradesine ipotek koyanlar olduğunu’ ileri süren Keleş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz, burada halkın iradesine ipotek koyanlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Ereğli TSO’dan maalesef  bir takım kişiler ve kurumlar maalesef üyemizin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Bu çok acıdır. Bunu söylemezsem olmaz. Üyelerimiz, iş insanlarımız yaptıkları işlerin kesilmesiyle tehdit ediliyorlar, şantaja ve baskıya uğruyorlar. Ama bunlarla ilgili ses kayıtlarımız ve video görüntülerimiz de var. Bu konuda da kimse bizi hafife almasın. Bunları ama bugün ama yarın Sermaye Piyasası Kurulu’na da göndermek durumunda kalabilirim. Ki, bu tehdit ve şantajlara devam ederlerse göndereceğim, öyle gözüküyor.

KAYBETMEMİZ İÇİN ÇEKİLMEMİZ LAZIM!

Bizim seçimi kaybetmemize tek bir ihtimal var, o da seçimden çekilmemizdir. Başka bir ihtimal yok. Şantajla, tehditle, baskı ve zorbalıkla bu iş olmayacak. Bunu başaramayacaklar. Ereğli’yi iş insanları olarak bunlara, bu yapıya teslim etmememiz lazım. Bir insanı işi ve aşı ile tehdit etmek ne demektir! Bizim rakibimiz birden fazla. 2 tane. Entel-dantel kesim çıkıp televizyonlarda ahkam kesiyorlar. Ama dün ne yaptıklarını bu halk unutmadı! Geçmişte, ilçemizdeki taşıyıcılar kooperatifimizin almış olduğu işte Karasu’da yollara mazotlar döküldü. O gün bunu yapan insanlar, bugün, bu şehre yön vermeye çalışıyorlar.

TEHLİKELİ SULARDA YÜZÜYÜRSONUZ!

 Bırakın, komik olmayın! Hepsini uyarıyorum; tehlikeli sularda yüzüyorsunuz, bunları yapmayın. İnsanları işi ile aşı ile tehdit etmeyin. Bana gelen hakaret mesajı ne demek?! Yüz yüze bakıyoruz… Bir insanı işi ve aşı ile tehdit etmekten vazgeçin. Bakın arkadaş ne güzel ekibi ile birlikte tanıtım toplantısı yaptı. Allah Nasip ederse Pazartesi günü biz kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz de bunları açıklama durumunda kalabiliriz. Kimseye hesap sormaya gelmiyorum ama yapılanları da kimse unutmayacak.

24 SAAT TAKİP EDİLİYORUM!

Gittiğim yerden dahi takip ediliyorum. 24 saat takip ediliyorum. Çünkü karşımızdaki güç hem sıcak, hem de soğuk savaşı iyi biliyor. Ama bende bir şey bulamayacaksınız. Çünkü aradıklarınız sizin içerinizde. Biz üyemizin vereceği kararla seçime gireceğiz. Hiç kimse Odamız üyesinin iradesine ipotek koyamaz. Sizin ‘çok büyük’ dediğiniz kurumların da oyu da ‘bir’ diye geçiyor, Arslan Keleş’in oyu da bir oy yerine geçiyor, Ormanlı’daki Şerife Ablanın oyu da bir o yerine geçiyor. Halk bizim yanımızda, biz en büyük gücümüzü üyemizden alıyoruz. Biz Ereğli’ye hizmete talibiz, başkalarına uşaklık yapmaya talip değiliz.”

Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirdikleri tanıtım toplantısına yüksek katılım sağlandığını hatırlatan Keleş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Çok güzel bir aday tanıtım toplantımız oldu. Bugüne kadar yapılmamışı yaptık. Orada sahneye çıkan arkadaşlarımızdan birçoğu o kadar çok baskı gördü ki, ama işten çekilmedi, daha da azim ve hırslı şekilde çalışmaya devam etti. Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde 1650 üye oy kullanma hakkına sahip. Bu koşullarda; 1 Ekim’de gerçekleştirilecek organ seçimlerimizde grubumuz ‘Mavi Oy’ pusulası ile temsil edilecek. Üyelerimize güveniyoruz ve seçimlerin camiamıza, ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.”

İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLA:

https://www.facebook.com/fikri.kapan/videos/645858443917680




Bu sayfayı yazdır

28.09.2022 16:59:42

Bu haber 704 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.694

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri