(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

3 LİSANSÜSTÜ DAHA…

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde üç yeni lisans üstü program açıldığı bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ZBEÜ Rektörlüğü tarafından sunulan tekliflerin Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında kabul edilmesiyle; Finans ve Bankacılık Tezli Yüksek Lisans Programı, Finans ve Bankacılık II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile Temel İslam Bilimleri II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılması karara bağlandı.

Yeni açılan lisansüstü programlarla birlikte Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesindeki program sayısı 25 Tezli Yüksek Lisans, 10 Doktora ve 19 Tezsiz Yüksek Lisans Programı oldu.

ÖZÖLÇER: HIZ KESMEDEN DEVAM…

Bu arada, ZBEÜ rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, yeni açılan Lisansüstü programlara ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

 “Lisansüstü programlar sayesinde ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılama noktasında üzerimize düşen katkıyı artırarak sunmayı hedefledik. Yeni yüksek lisans programları Üniversitemizde lisansüstü eğitim çeşitliliğini, kalitesini ve kaliteli eğitime ulaşabilen öğrenci sayısını artıracaktır. Bugüne kadar on binden fazla öğrenciye lisansüstü eğitim imkanı sunduğumuz üniversitemizde, önümüzdeki süreçte lisansüstü eğitime yönelik girişimler hız kesmeden devam edecek. Bu sayede üniversitemizde hem program sayısı hem de öğrenci sayısı artırmaya devam edecek. Gelişme hedeflerine katkıda bulunarak üç yeni lisansüstü programın Üniversitemize kazandırılmasında emeği geçenlere ve Yükseköğretim Kurulu’na teşekkür ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

3.09.2022 15:05:15

Bu haber 577 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.255.363

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
655 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
921 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2048 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri