(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REKTÖR ÖZÖLÇER DE YER ALDI

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, Zonguldak Valiliği’nde düzenlenen Zonguldak Kömür Jeopark’ı UNESCO adaylık süreci bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katıldığı bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Rektör Özölçer’in, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile birlikte katıldığı toplantıda, UNESCO Küresel Jeoparklar ağına katılım sürecine ilişkin kriterlerin sağlanmasına dair uygulamaların planlanması ve değerlendirilmesi hususu ayrıntılı olarak değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada, Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlı

Ğında gerçekleştirilen toplantıda; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan, Rektörümüz ve ilgili birimlerin temsilcilerinin yer aldığı kaydedildi.

ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ TOPLANDI

Diğer yandan, ZBEÜ Senato Salonu’nda ise Üniversite Engelli Öğrenci Birimi Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamada, toplantıya başkanlık eden ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Şenol Hakan Kutoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Hakan Kalyon’unsunumu ile devam eden toplantıda, 2022 eğitim-öğretim yılında engelli öğrencilerin eğitim-öğretimini kolaylaştırıcı tedbirler hakkında konuşuldu belirtilerek, şunlar kaydedildi:

“Söz konusu toplantıda engelli biriminin eğitim, erişilebilirlik, kalite ve diğer konu başlıklarını içeren çalışma takvimi de görüşüldü. Birim yönetim kurulu üyelerinin değerlendirmeler yaparak katkı sunduğu toplantıda ayrıca Üniversitemiz 2022-2023 yılı erişilebilirlik gündemi de değerlendirildi.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı, 2023 yılında “YÖK Engelsiz Bayrak Ödülleri”, “Erişilebilirlik Belgesi” ve “Erişilebilirlik Logolu Bayrak” başvurusu süreçlerinin önümüzdeki günlerde tekrar detaylandırılacağının açıklanmasıyla sona erdi.”




Bu sayfayı yazdır

2.09.2022 13:00:37

Bu haber 405 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.248.826

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
649 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
918 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2045 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri