(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ’DE BİR DİZİ PROGRAM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ın ziyaret ettiği bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler koordinatörlüğünün azılı açıklamasına göre, Rektör Polat’ın, beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Prof. Dr. İzzet Açar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Özölçer konuklarını ZBEÜ sosyal tesislerinde ağırladı.

Ziyarette, ZBEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal da hazır bulundu.

Engelsiz Program Ödülleri - Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) düzenlediği 2022 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri’nde kazanılan Turuncu Bayrak ve Engelsiz Program Nişanı ödülleri, Rektör Prof. Dr. Özölçer tarafından sahiplerine takdim edildi.

2022 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri’nde açık, yarı açık ve kapalı alanların engelli bireylere yönelik düzenlenmesi için gayret gösteren ve Turuncu Bayrak ödülü almaya hak kazanan Devrek Meslek Yüksekokulu, Ereğli Eğitim Fakültesi, Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu, İlahiyat Fakültesi ve Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nin ve 2022 Yılı Engelsiz Program Nişanı almaya hak kazanan Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nün ödülleri Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer tarafından takdim edildi.

Rektör Özölçer Turuncu Bayrak ve 2022 Yılı Engelsiz Program Nişanı ödül sahiplerinin başarılarının devamını diledi.

Çocuk Üniversite Mezunları – ZBEÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Çocuk Üniversitesi 2022 yaz dönemi programının mezuniyet töreni Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

ZBEÜ Rektörü  Prof. Dr. Özölçer, törende yaptığı konuşmada, 5 günlük süre boyunca eğitim gören çocukların kendi ilgi, yetenek ve becerilerine uygun meslekler hakkında farkındalık ve yeni bir vizyon edindiklerini umut ettiğini belirtti.

Çocuklara ‘aydınlık gelecek ve başarı’ dileğinde bulunan Rektör Özölçer, veliler ile eğitim veren meslektaşlarını da kutladı.

Özölçer, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emel Kesim'e ve personellerine, üniversite bünyesine Sürekli Eğitim Merkezini kazandırması ve Çocuk Üniversitesi gibi ilk olma özelliği taşıyan etkinliklerin önünü açması vesilesiyle Milli eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkür etti.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emel Kesim, akademik-idari personel ile ve ailelerin katıldığı törende, diplomaları verilen ve kef fırlatan öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

Uyum Süreci Toplantısı – Öte yandan, öğrencilerin üniversiteye uyum süreci hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu başkanlığında dönem başında öğrencilerin oryantasyon ve okula uyum süreci ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında düzenlenen toplantıda, öğrenci odaklı Üniversiteye yeni kayıt yaptıracak öğrencilere ve dönem başında yapılacak oryantasyon programına yönelik destek sunulacak konular incelendi.

Toplantıda ayrıca dönem başında tarama testlerinin yapılması ile psikolojik desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerin tespit edilmesi ve önlem alınması konusunda karar alındı.




Bu sayfayı yazdır

27.08.2022 12:08:47

Bu haber 391 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.257.219

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
655 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
923 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2048 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri