(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ESPRİ GERÇEK OLDU!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Erdin ailesinin kızları Yaren ile Özcan Ailesinin çocukları Behlül, ömür boyu sürdürmeyi kararlaştırdıkları yaşamlarına ilk adımı attılar.

Ebru&Murat Erdin çiftinin kızları Yaren Erdin ile Feride&Enver Özcan çiftinin çocukları genç iş insanı Behlül Özcan, İlçedeki Ahsen etkinlik Salonu’nda düzenlenen nişan merasimine davetlilerin alkışları arasında girdiler.

Burada gecenin ilk dansını yapan Yaren ile Behlül’ün nişan Yüzüklerini takmak üzere ise aynı zamanda kız annesinin dayısı Fikri Kapan davet edildi.

ESPRİ GERÇEK OLUYORDU!

Kapan, yaptığı konuşmada, çiftin bir araya gelişleri ile ailelerinin desteğinden bahsetmesi ardından, çiftin nişan yüzüklerini taktı. Bu arada, ise “böyle mutlu beraberliği nişanlamak üzere 40 yılı aşkın mutluluğumuz devam eden sevgili eşim Zeliha Kapan’ı yanıma davet ediyorum” diyerek bir de sürpriz yaptı.

Nişan geleneklerinin geleneği olan ‘makasın kesmemesi’ esprisi üzerine damat babası Enver Özcan, bir miktar ‘makas parası’ bıraktıktan sonra Bayan Kapan da çiftin yüzüklerinin bağlı olduğu kurdeleyi kesmek istedi. Ancak makasın gerçekten kesmemesi üzerine Bayan Kapan zor anlar yaşadı. Bu durum, salondaki davetlilerce eğlenceli olarak gülüşmelere ve alkışlara vesile oldu.

PASTA KESİP YEDİLER

Nişan merasimi ardından sembolik pasta kesme törenini gerçekleştiren Yaren ile Behlül, bir birlerine ikram etmeyi de ihmal etmediler.

Yaren Behlül’ün, çalan müzikler eşliğinde arkadaşları ve davetlilerle çeşitli oyunlar oynadığı nişan etkinliği, hatıra fotoğraflarının çekimi ardından tamamlandı.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; Yaren-Behlül çiftinin evliliğe attığı adımı kutluyor, bu mutlu beraberliğe olur veren ailelerini tebrik ediyoruz.




Bu sayfayı yazdır

21.08.2022 16:37:48

Bu haber 2896 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 44 kişi online
Toplam ziyaret : 76.448.554

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
964 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1120 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2226 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri