(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“CUMHUR İTTİFAKI FARKLA…”

(Haber: Orhan Akyüz) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Cumhur İttifakı’nın önümüzdeki yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı Genel seçimlerini  Cumhur İttifakı’nın ‘büyük farkla’ kazanacağını iddia etti.

Demirköse, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın madenci memleketi olduğunu, taşkömürünün de bölgenin 7olmazsa olmazı’ konumunda bulunduğunu söyledi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) işçi alımıyla ilgili raporu, partilerinin genel merkezine sunduklarını anlatan Demirköse, şöyle dedi:

“Son günlerde ithal taş kömürü konusunda çalışmalarımızı yaptık. MHP, TTK’nın konusunu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) taşıdı. Genel Başkanımız, TTK’ya ve madenciye önem veriyor. Bu saatten sonra TTK’yı sıkıntıya sokacak bir açıklama yapmasın kimse. Türkiye Taşkömürü kapatılmamalı.”

“GENÇLERİNİN GÖÇÜNÜ ENGELLEMELİYİZ”

Demirköse, Filyos projesiyle ilgili Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde ve Meslek Lisesi’nde bölümler açıldığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Bizim istihdamla ilgili projelerimiz vardı. Filyos Projesi ile ilgili meslek liselerinin ve üniversitemizin çalışma yapması gerekiyordu. Üniversitemizde iki bölüm açıldı. Meslek Lisesi de iki bölüm ilave etti. Bu konuda ben sayın Valimiz, Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Zonguldak’ın gençlerinin göç etmesini engellememiz gerekiyor. Bizim çalışmalarımız hayal gözüküyorsa, hayal aleminde yaşasınlar. Milliyetçi Hareket Partisi, köylerde ve her yerde çalışıyor.”

İDDİADA BULUNDU

Partilerine 4000’in üzerinde üye yapıldığına dikkat çeken Demirköse, “Bu rakamın 1000 üyesi Karadeniz Ereğli’den. Cumhur İttifakı büyük bir farkla seçimi alacaktır. Geçtiğimiz günlerde bir seçim oldu, yüzde 90 ile seçim almıştır. Türk milleti vefalıdır. Türk milleti, kim mücadele veriyorsa onu görüyordur. Yılbaşından önce EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) çözülecektir. Zonguldak’ta da milletvekillerimiz olacak” diye konuştu.

AKBIYIK TEŞEKKÜR ETTİ

ZGC Başkanı Akbıyık DA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerli öz kaynaklarımızın başında kömür geliyor. İşçi alımıyla ilgili sessizlik devam ediyor. Ayrıca, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) açıklamaları infial yarattı. Hem kamu, hem de özel sektörde sıkıntılar devam ediyor’’ şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Varol Demirkös’nin ziyaretinde bazı MHp İl Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

14.08.2022 12:12:12

Bu haber 432 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 75.599.020

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİZE SORUYORLAR; SEÇİMLER NE OLUR?!


Devamını oku »

7.03.2024 09:10:26 tarihinde yazıldı
269 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
60 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

DAHA GÜZEL NASIL BAKARDI Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1247 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri