(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK ANTRENMANA GELDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye başkanı Halil Posbıyık, aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü Karadeniz Ereğli Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden takımın antrenmanını izledi.

2022-20023 Sezonu için Şehit Vefa karakurdu (Beyçayırı) Stadı’nda ilk antrenmanına çıkan futbolcularla bir araya gelen Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, Ereğli halkına özlediği şampiyonluğu ve 3. Ligi hediye etmek istediklerini belirtti.

Bu amaçla çıkılan yolda teknik heyeti ve futbolcuları kutlayan Posbıyık, şöyle dedi:

“Geçtiğimiz sezon nasip olmadı. Sizlerden umutluyuz. Arkadaşlarımızın verdiği bilgiye göre. Sizlerin bize, halkımıza, taraftarımıza bu sevinci yaşatacağımıza inanıyorum. Yönetimde değerli, arkadaşlarımız var. Yönetimimiz maddi manevi her türlü desteği veren bu işin üzerinde duran yönetim kurulu üyelerimiz var. Değerli arkadaşımız Halil Bozkuş 2. Başkanımız, yetki onda. Size söyleyeceğim; bize her konuda güvenebilirsiniz. Sevgi ve saygı gösterildiği yeri karşılıksız bırakmayız emeğin karşılığını asla karşılıksız bırakmayız. İşçimize de bölgenin en yüksek toplu sözleşmesini yaptık. Herkesin hakkını veririz. Performansınızı yükseltip bizi şampiyon yapmanızı bekliyoruz.  Sizlerle beraber değerli hocalarımızla beraber böyle bir ekiple birlikte inşallah bize, taraftarımıza, şampiyonluğu yaşatırsanız çok mutlu olacağız.

TARİHE ANI YAZMAK İSTİYORUZ

Sizlerden bizim için savaşmanızı diliyorum. Bizim için eforunuzu bir kat daha artırmanızı istiyoruz. Biz şampiyonluk bekliyoruz. Ereğli halkına şampiyonluk yaşatmak istiyoruz ve Ereğli spor tarihine bir anı yazdırmak istiyoruz. Sizin de yönetimimizin de hocalarımızın de ismi olsun. En büyük arzumuz bu,  bunun için elinizden geleni yapmanızı bekliyorum. İnşallah mutlu sona hep beraber ulaşacağız.”

Teknik Direktör İsmail Aksu da, şampiyonluk için futbolcular ve teknik ekip olarak en iyisini yapmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Burada olmanız bize bu sözlerle hitap etmeniz futbola bakış açınız beni mutlu etti. Oyuncuların performansını bir kat daha etkileyeceğini umut ediyorum. Kulüp başarısını bir kat daha yukarı çıkarmak istiyoruz. Kupayı getirmek için elimizden gelen en yüksek mücadeleyi göstereceği” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

13.08.2022 15:07:02

Bu haber 482 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.273.240

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
667 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
928 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2054 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri