(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

1080 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

(Haber: Orhan Akyüz) - Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, ‘’Eğitim her koşulda hiç durmadan ilerlenmesi gereken alanlardan biridir, Türkiye’nin eğitimine değer katmak için çalışıyoruz’’ dedi.

Kömür kentte, Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü açılıyor.

Bahçeşehir Koleji, Zonguldak Kampüsü ile eğitim zincirine yeni bir halka daha ekliyor. Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hizmete girmesi planlanan Zonguldak Kampüsü’nün açılışı öncesinde basın toplantısı düzenleyerek okulu tanıttı.

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü, bu yıl anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında ise Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerinde öğrenci kabul edecek. 46 derslik ve 1080 öğrenci kontenjanına sahip okulda STEM laboratuvarı, fen/fizik laboratuvarı, biyoloji laboratuvarı, teknoloji ve tasarım laboratuvarı, görsel sanatlar atölyesi, dans salonu, müzik dersliği, müzik atölyesi (derslik haricinde) ve cep sinema bulunuyor. Açık hava derslikleri ve açık hava amfi tiyatroda öğrencilerin hizmetine sunuluyor. 7.524 metrekare kampüs alanı içerisinde 8.119 metrekare toplam kapalı alana sahip kampüste kapalı spor salonu ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra tenis kortu, çim saha, basket ve voleybol sahası da bulunuyor.

‘’TÜRKİYE’NİN EĞİTİMİNE DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Dedeman Hotel’de düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji’nin 2022-2023 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.

Zonguldak’taki ikinci kampüslerinin, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı itibarıyla eğitime başlayacağına dikkati çeken Genel Müdür Dağ, şunları söyledi:

‘’2017 yılında Karadeniz Ereğli ilçesindeki ilk kampüsümüzü açtığımızdan bu yana Zonguldak halkının çocuklarının eğitimi için okullarımıza gösterdikleri güvene ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Tüm dünyanın yaşayışını, ticari faaliyetleri ve çalışma biçimlerini derinden etkileyen bir dönem yaşıyoruz. Böyle bir dönemde yatırım yapmak bir yana, mevcut durumu korumak için dahi büyük fedakârlıklar gerekiyor. Ancak Türkiye’nin ve dünyanın son 55 yılına bire bir tanıklık etmiş bir kurum olarak öğrendiğimiz bir şey var.

Eğitim her koşulda hiç durmadan ilerlenmesi gereken alanlardan biridir, Türkiye’nin eğitimine değer katmak için çalışıyoruz. Bu inançla, koşullarımız ne olursa olsun yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gerek dijital eğitim yatırımlarımızla gerekse yeni kampüslerimizle koşullar ne olursa olsun her daim eğitim içeriğimizin kalitesi ve teknoloji altyapımızla öğrencilerimizin yanındayız. Zonguldak Kampüsümüz, ülkemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun.’’

‘’KAMPÜSÜMÜZDE 22 AĞUSTOS’TA BAŞLAYACAK EĞİTİMİ, BÜYÜK HEYECANLA BEKLİYORUZ’’

Bahçeşehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazıcı da kampüslerindeki eğitimin 22 Ağustos‘ta başlayacağına işaret etti.

‘’Zonguldak’ın yaşam standartlarının gelişimine önemli katkı sağlayacağına inandığım bu büyük kurumun kuruluşunda emeği geçen tüm kurucu ortaklarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum’’ diyen Yazıcı, şunları kaydetti:

‘’Bugüne kadar geçen süreçte büyük bir özveriyle çalışan yönetim kadromuza, kıymetli öğretmenlerimiz ve yardımcı kadrolarda çalışan arkadaşlarımıza kısacası tüm ekibimize tüm çalışmaları için teşekkür ediyorum. Her aşamasının titizlikle tasarlandığı bu vizyoner eğitim sisteminin uygulanması için gerekli ortam ve desteği sağlamak bizim işimiz. Bundan sonra tek hedefimiz de bunun için gerekli destekleri vermek. Kampüsümüzde eğitim, tüm Türkiye’deki kampüslerle beraber 22 Ağustos‘ta başlayacak. 22 Ağustos’u büyük bir heyecanla bekliyoruz. Kıymetli öğrencilerimize kıymetli öğretmenlerimizi buluşturacağımız o gün için canla başla çalışıyoruz.’’

TOPLANTIYA KATILANLAR

Bahçeşehir Koleji Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Kampüs Müdürü İrem Papila, Okul Müdürü Arda Elbir, kurucu ortaklar Durmuş Alaca, Muhammet Ali Gülay, Ali Haydar Sungur ve Özcan Gedikli.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ HAKKINDA

Eğitime 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde başlayan Bahçeşehir Koleji, bugün Türkiye’nin 65 ilinde bulunan 143 kampüsünde 160 bine yakın öğrenciye eğitim veriyor.

Türkiye’de STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji; Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Yapay Zekâ Okuryazarlığı, Master 6, Master Junior, Master First, Çift Dilli Eğitim gibi eğitim modelleri, Kodlama ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı (STP) gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor. Bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile geleceğin teknolojisine yön verecek, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim insanlarını yetiştiren Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor.




Bu sayfayı yazdır

27.07.2022 11:36:48

Bu haber 482 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.207.748

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
518 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
715 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri