(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

15 TEMMUZ VE MEDYA ALGISI!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (ZBEÜ), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları kapsamında konferans düzenlendi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkal İlişkiler koordinatörlüğünün yazılı açıklamasına göre, Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

ZBEÜ İletişim Fakültesi öğretim üyesi ve Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Tuğba Akdal, programda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesinde milletin gösterdiği iradenin başarıya ulaşmasında ve herkesin tek vücut olarak birleşmesinde medyanın büyük katkısı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Medya organlarının kitleleri hızlı bir şekilde harekete geçirme özelliği var. Ancak bunun yanında spekülatif içerikler yayınlama yoluyla da milletimizin aklı bulandırılmaya çalışılmıştır. Batı medyasının darbe girişimini yakından izledi. Uluslararası basın kuruluşları darbe girişimini destekledi ve bu olayı Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız aleyhine kullandı.

Konuşmasını, ulusal ve uluslar arası medyanın tutum ve algı yönetimine ilişkin yayınları ile örnekleyen Akdal, AK Parti Hükümetinin medyadaki manipülatif algı çalışmalarına karşı yapmış olduğu çalışmalardan da bahsetti.

Konuşmasının ardından Doç. Dr. Akdal’a, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’nun teşekkür belgesi ile çiçek takdim eettikleri konferansı, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hayrettin Selimoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Akçay ile kalabalık davetli izledi.




Bu sayfayı yazdır

18.07.2022 18:04:30

Bu haber 539 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.204.936

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
517 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri