(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜNİVERSİTEDE BAYRAMLAŞMA

SANKO Üniversitesi’nde akademik ve idari personelin katılımıyla bayramlaşma düzenlendiği bildirildi.

Üniversitenin basın yayın koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sanko Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, sağlıkta şiddetin durmadığı, yine bir hekimin katledildiği sürecin yaşandığını belirterek, “Doktorumuza Allah’tan rahmet, acılı ailesi, yakınları ve tüm sağlık camiasına sabırlar diliyoruz. Bu olaylar bir an önce son bulmalı” dedi.

SANKO Üniversitesi ve üniversite hastanesi olarak başarılı çalışmalar yaptıklarını belirten Prof. Dr. Bayram, “Başarı duayen hocalarımız ile görevinin bilincinde ve donanımlı çalışma arkadaşlarımız sayesinde oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, Kurban Bayramınızı kutluyorum. Sağlık ve mutlulukla nice bayramları bir arada kutlamayı diliyorum” diye konuştu.

SANKO Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram, programa katılan Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ayşen Bayram ile akademik ve idari personel ile bayramlaştı.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

Diğer yandan, aynı açıklamada, SONKA Üniversitesinde verilen eğitimlere de yer verilerek, şunlar kaydedildi:

“SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde Biyoistatistik alanında doktora, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Biyokimya ile Beslenme ve Diyetetik alanlarında tezli yüksek lisans, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde eğitim veriliyor. Ayrıca Tıp Fakültesi, 10 ana bilim dalında Tıpta Uzmanlık Eğitimi verme konusunda yetkilendirildi.”




Bu sayfayı yazdır

9.07.2022 13:37:24

Bu haber 411 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 76.207.102

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
518 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
715 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri