(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CAFE AKADEMİ'DE İLK KAHVALTI...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (ZBEÜ) bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.

-Yenilenen Bölümler Açıldı –

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamalara göre, Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizde yenilenen birimlerin açılışı yapıldı.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer tarafından gerçekleştirilen açılışta, ZBEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Hakan Bakkal, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, akademik- idari personel yer aldı.

Açılışın ardından Şebnem Kargı Toplantı Salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rektör Özölçer, programda yaptığı konuşmada, uzun zamandır süren yenileme çalışmalarının poliklinik binasının açılmasıyla taçlanacağını belirterek, yenileme çalışmalarına katkı sunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e, Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin’in bilgilendirme sunumu yaptığı toplantıda, D Blok Ameliyathanesi, Kroner Yoğun Bakım Odası, Bronkoskopi Ünitesi, Nöroloji Servisi, Dermatoloji FTR Servisinin yenilenerek halkımızın hizmetine açıldığını kaydetti.

Toplantı Salonundaki etkinliğin ardından İl Protokolü tarafından Kroner yoğun bakım ünitesinin açılış kurdelesi kesildi. Onkoloji Ünitesinin gezilmesi ile program sonra erdi.

- İstişare Toplantısı Yapıldı -

Üniversitesinin idari birimleriyle, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu başkanlığında toplantı düzenlendi. 

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçeklextirilen toplantıda ZBEÜ’nan güncel bilgilerle yenilenecek tanıtım kitapçığında yer alması kararlaştırılan verilerin, ilgili birimlerden toplanma süreci hakkında görev dağılımı, koordinasyon ve planlaması yapıldı.

Ayrıca kalite süreçlerine işlerlik kazandırılması kapsamında birim kalite komisyonlarının, birimlerin iş akış şemalarının, personelin görev tanımlarının güncellenmesi masaya yatırıldı. Bunların yanı sıra Üniversitemizin yeni kurulan çeşitli birimlerindeki çağrı merkezlerinin aktifleştirilmesi hususu da görüşülerek, işleyişle ilgili toplantıların bundan sonra daha sık yapılması kararlaştırıldı.

Üniversitemizin işleyişinde iyileştirmenin sağlanması için yapılması gerekenlerin planlanmasıyla toplantı sona erdi.

- Cafe Akademi’de İlk Kahvaltı -

Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen 15 Temmuz Kampüsü’ndeki ‘Cafe Akademi’de ilk kahvaltı düzenleyen fakülte oldu.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, kahvaltıda yaptığı konuşmada, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Cafe Akademi’de düzenlemiş olduğu kahvaltıya katılmaktan şeref duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

Bu tarz etkinliklerin kendi mekanımızda düzenlenmiş olmasından ayrıca mutlu  oldum. Karaelmas Vakfımız kapsamında çalışan hocalarımıza hepimizin destek olması gerekmektedir. Sonuçta ortaya koyduğumuz tüm çabalar ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz içindir. Hepimiz Üniversitemizi ayağa kaldırmak için çalışıyoruz. Üniversitemizi hak ettiği yerlere taşımanın vakti geldi. Çalışmalarımıza hız vermemiz gerekmektedir.”

- Programlarla Büyümeye Devam Ediyor -

ZBEÜ’de, Rektörlüğün sunduğu tekliflerin 29 Haziran 2022 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında kabul edilmesiyle Üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, Sosyoloji Tezli Yüksek Lisans Programı ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı açılması karara bağlandı. Bu sayede yeni açılan programlarımızla birlikte Sosyal Bilimler Enstitümüz bünyesindeki program sayısı 24 Tezli Yüksek Lisans, 10 Doktora ve 17 Tezsiz Yüksek Lisans Programı oldu.

Rektör Özölçer, lisansüstü eğitime önem verdiklerini ve lisansüstü öğrenci sayısını daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi.

- Yeniden Akredite Oldu -  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi, Avrupa Obezite Araştırmaları Derneği (European AssociationfortheStudy of Obesity, EASO) tarafından üç yıllığına (1 Temmuz 2022 - 30 Temmuz 2025) obezite yönetimi yapan bir merkez olarak yeniden akredite edildi.

- ZBEÜ’ye TÜBİTAK 4004 Desteği -

Diğer yandan, Üniversitede yapılan Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları “SOBE ÇOCUKLAR: Doğanın Saklambaç Oyunu” adlı projenin TÜBİTAK tarafından desteklenmeye uygun bulunduğu açıklandı.

Proje ekibi, özel eğitim gereksinimi olan öğrencilerin eğitimdeki görünürlüğünü kanıtlamayı amaçlayan söz konusu projenin, ülkede "Tersine Kaynaştırma" modelinin uygulanacağı ilk proje olma özelliği taşıdığını bildirdi.




Bu sayfayı yazdır

8.07.2022 11:52:22

Bu haber 449 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.210.441

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
523 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
716 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2029 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri