(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZİYARET, TOPLANTI, KURS...

Zonguldak Bülent Ecivit Üniversitesinde (ZBEÜ) bir dizi etkinlik gerçekleştirildiği bildirildi.

-Rektör Özölçer’e Ziyaret -
ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamalara göre; Savunma Sanayii Başkanlığı Müşaviri ve Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi Genel Koordinatörü Alparslan Kesici ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, ZBEÜ Rektörü Prog. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti.

Rökter Özölçer’in memnunluk duyduğu ziyarette, karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu.

-Kalite İçin toplantı –
ZBEÜ bünyesindeki Kalite Komisyonu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu başkanlığında toplandı.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda birim kalite komisyonlarının güncellenmesi, birim kalite politikalarının geliştirilmesi, birim kalite süreçlerinin daha verimli ve etkin şekilde sürdürülmesi konuları masaya yatırıldı.

Toplantıda, çeşitli birimlerimizin kalite güvencesi süreçleri ve çalışmaları ile ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

-Öğrenci komisyonu Toplantısı –
Üniversite bünyesinde bir toplantı da Öğrenci komisyonunca gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Salonu’nda, Öğrenci Yardım Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Zehra Safi Öz ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Vakfı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Yıldız’ın başkanlığındaki toplantıda, Vakfın öğrencilere sağladığı destekler üzerinde durulurken, vakfa gelir sağlayacak alternatifler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti ile yapılan yardımların dışında, AKUT olarak gelişen, Öğrenci Destek ve Psikolojik Danışmanlık Koordinatörlüğü tarafından yönlendirilen öğrencilerin öncelikli biçimde desteklenmesi konusu konuşuldu.

Ayrıca daha fazla öğrenciye ulaşmak adına sene başında verilen oryantasyon eğitimlerinde yeni açılan Öğrenci Destek ve Psikolojik Danışmanlık Koordinatörlüğü’nün tanıtılması kararlaştırıldı.

Bunun yanı sıra kısmi zamanlı çalışan öğrencilerin ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından seçilmesine öncelik verilmesi hususu gündeme gelirken, yardımların bir standarda bağlanması için neler yapılması gerektiği tartışıldı.

-Çoklu Dil Akademisi Kursu-
Diğer yandan,ZBEÜ’ye bağlı Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile Ereğli'de düzenlenen “Çoklu Dil Akademisi Kursu” sona erdi. Üniversite bünyesinde ‘ilk’ olarak gerçekleştirilen ve İngilizce, Almanca ile Fransızca’dan oluşan 3 yabancı dil eğitiminin eş zamanlı şekilde öğrencilere verildiği 12 saatlik kurs sonunda, öğrencilere katılım belgesi , eğitmenlere de Teşekkür belgesi takdim edildi.

Düzenlenen törene, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Topuz, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer, akademik- idari personel ile kursiyerlerin velileri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

6.07.2022 11:39:37

Bu haber 394 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.212.634

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
526 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri