(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DİKBAYIR İLGİYLE KARŞILANDI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, “Cebinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus kağıdı taşıyan her bir vatandaşımız bu ülkenin hissedarıdır. Onların dışında kimse bu Devlet’in sahibi değil. Biz bu seçimi alacağız, sandıkta millet kararını verecek” dedi.

Dikbayır, partisinin Gülüç Belde teşkilatının açılışı dolayısıyla geldiği Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde halka hitaben konuşmasında, İYİ Parti’nin kuruluş sürecinden ve verdikleri sözlerden bahsetti.

İYİ Parti’yi  “Kuvâ-yi Milliye Hareketi”ne benzettiğini belirten Dikbayır, şunları söyledi:

“Bu partiyi kuran yöneticilerimiz, il ve ilçe başkanlarımız öyle bir dönemde bu işe el attılar ki öyle herkesin yapabileceği bir iş değildi. Bize ‘bu partiyi kuramazsınız’ dediler. Biz ‘kurarız’ dedik. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gurup kuracak sayıda girdik ve bugün milletimizin sesi olmaya çalışıyoruz. Biz, seçilirken vatandaşımıza söz verdik: ‘Bize attığınız oylardan utanmayacaksınız, gurur duyacaksınız’ dedik. Bizde şimdi onun için gayret gösteriyoruz. Elimizden gelen tüm çalışmayı yapıyoruz. Biz inandık ve bunu Türkiye’nin her yerinde görüyorum. Cebinde Türkiye Cumhuriyeti nüfus kağıdı taşıyan her bir vatandaşımız bu ülkenin hissedarıdır. Onların dışında kimse bu Devlet’in sahibi değil. Biz bu seçimi alacağız, sandıkta millet kararını verecek.” İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu da, Genel Başkanları Meral Akşener ile partinin günden güne büyüdüğünü savundu.

Partinin Gülüç Belde Başkanı Kadir Türkoğlu ise teşkilatın açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İYİ Parti Gülüç Belde Teşkilatı açılışına, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, bazı sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri, partililer ile davetliler katıldı.

ZİYARETLERDE BULUNDU

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, açılışın ardından İlçede bazı ziyaretlerde bulundu.

Dikbayır, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Arslan Keleş’i ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız’ın da yer aldığı Keleş’in, ilçede hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler aktardığı ziyarette, Dikbayır’da, Ereğli’ye yapılacak her projeye İYİ Parti olarak destek olacakları sözünü verdi.

Dikbayır ve beraberindekiler Türk Metal Sendikası Şubesi ziyaretinde ise Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz tarafından karşılandı.

Ziyarette genel gündem ve ilçemiz gündemi hakkında sohbetler gerçekleştirildi.

Dikbayır’ın ziyaretlerinde; İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Ormanlı Belde Başkanı Erhan Uzun ile bazı partililer ve Türk Metal Şube yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

26.06.2022 18:12:09

Bu haber 599 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.291

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri