(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR TOPLANTI, BİR SERGİ...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in, bazı toplantı ve açılışlara katıldığı bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlikşiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre Rektör Özölçer,  Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği Dönem Toplantısına Katıldı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ev sahipliğinde, KBÜ Senato Toplantı Odası'nda yapılan görüşmede, üniversiteler arasındaki akademik iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi için alt kurul oluşturulması, ortak lisansüstü eğitim programlarının açılması, ortak projeler planlanması ve laboratuvar alanlarının ortak kullanılması konuları ile stratejik plan üzerinde duruldu.

Üniversitedeki Demir Çelik Enstitüsü, Kamil Güleç Kütüphanesi, Araba Müzesi ile kampüsü ile Safranbolu başta olmak üzere Karabük'ün doğal ve kültürel alanlarını da ziyaret eden Özölçer, programa ilişkin değerlendirmesinde ise şunları kaydetti:

“Bölge üniversitelerimizin gelişimi için iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sürdürülebilir bir gelişim bizim önceliğimizdir. Bu etkinlikte bölge üniversitelerin rektörleriyle bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunduk. Ev sahipliği için Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a ve emeği geçen diğer herkse teşekkürlerimi sunuyorum.”

Toplantıya, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzzafer Elmas, KBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. İzzet Açar ve Prof. Dr. Mücahit Coşkun ile KBÜ Genel Sekreteri Lütfü Köm yer aldılar.

SERGİ AÇILIŞINDAYDI

Diğer yandan ZBEÜ rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Halk Eğitimi Merkezleri Sergi açılışına katıldı.

 “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında Site Spor Salonunda gerçekleştirilen Zonguldak Halk Eğitimi Merkezleri Serginin açılışı Vali Mustafa tutulmaz ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.

Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunan açılışta Zonguldak ve Trabzon yörelerine ait halk oyunları gösterileri sunuldu, Halk Eğitimi Merkezlerinde eğitim alan kursiyerlerin yapmış olduğu ürünlerden oluşan sergi gezildi.

Açılışta; Zonguldak Belediye Başkanvekili Erol Yılmaz, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Veli Köktürk, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Kamu Sen Başkanı Kamuran Aşkar ve vatandaşlar yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

1.06.2022 16:37:10

Bu haber 409 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.156.396

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
378 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
581 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1697 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri