(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZİYARETLER-TOPLANTILAR-TÖRENLER…

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (ZBEÜ) bir dizi etkinlikler gerçekleştirildiği bildirildi.

Alman Heyetinin Ziyareti - ZBEÜ Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamalar göre, Almanya’nın Dortmund kentine bağlı bölge belediyesi CastropRauxel Belediye Başkanı RajkoKravanja ve beraberindeki heyet Rektör Vekili Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete, ZBEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yılmaz Can, Zonguldak Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik’in de eşlik etti ziyarete, Zonguldak Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Ticaret Odası Başkanı Metin Demir ve birçok davetlinin katıldığı akşam yemeğinde iki ülkenin ortaklaşa yaptığı çalışmalar ve sonraki süreç hakkında istişarelerde bulunuldu. Taraflar, Türk-Alman günlerinin düzenlenmesi konusunda prensipte anlaşıldı.

Düzce Üniversitesinden Ziyaret - Bu arada, ZBEÜ İlahiyat Fakültesi’ne, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmail Karagöz, Düzce Diyanet İşleri Başkanlığı Müftüsü Turgut Açeri, Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun ve İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

İlahiyat Fakültesi Dekanlık makamına yapılan ziyarette, il müftülüğü ile fakültemiz arasında daha önce imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde görüşmeler gerçekleştirildi.

Ereğli’de İncelemelerde Bulundu - ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ise ZBEÜ Ereğli Kepez ve Doruk Kampüsünü gezerek incelemelerde bulundu.

Ziyaret esnasında Prof. Dr. Kutoğlu’na, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz ve Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, Dekan Yardımcıları, Yapı İşleri Daire Başkanı Şebnem Demircan Gümüş ve Fakülte Sekreterleri eşlik etti.

Kampüslerde gerçekleştirilen faaliyetler ve öğrencilerin yapmış olduğu projeler karşısında memnuniyetini dile getiren Kutoğlu, geleceğe yönelik yapılacak çalışmalar ve çözüm üretilecek noktalar üzerinde yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.

Kalite Komisyonu Toplandı -  Üniversitenin, devam eden Yükseköğretim Kalite Süreçleri çalışmaları kapsamında ‘Kalite Komisyonu Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Tahir Karauğuz Konferans Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Kutoğlu, Üniversitenin stratejik planları ve hedeflerinin paydaşlar tarafından benimsenmesi ve sahiplenilmesinin kalite ve başarı düzeyini artıracağını belirterek, üniversitelerin kalite süreçlerinde elde edilen başarılarda iç ve dış paydaşların büyük payı olduğunun altını çizdi. Toplantıda son olarak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Ölçme ve Değerlendirme Komisyonu tarafından düzenli olarak uygulanan akademik ve idari memnuniyet anket sonuçları ile öğrenci, mezun, yabancı öğrenci ve uzaktan eğitim memnuniyet anketlerinin sonuçları özetlendi.

Filyos Projesi Tanıtıldı – ZBEÜ Turizm Rehberliği Bölümü öğrencileri, Ereğli İlçesine bağlı Gülüç beldesindeki İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi’nde düzenledikleri etkinlik ile lise öğrencilerine Filyos Projesini tanıttı. 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleşen etkinlikte, Danışmanlığını Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tolga Fahri Çakmak’ın yaptığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Gençlerin Geleceği: Filyos’ isimli etkinlik ile Filyos, Filyos Sahili, Tios Antik Kenti, bölgede gerçekleştirilen kuş gözlemciliği faaliyetleri ve Filyos Vadisi Projesi hakkında tüm lise öğrencilerine ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Minikler Mezun Oldu! – Öte yandan, ZBEÜ uhdesindeki Hacı Sabahat-Hacı Mevlüt Hamzaoğlu anaokulunda ise mezuniyet heyecanı yaşandı.

ZBEÜ rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımı ile gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, yapılan konuşmaların ardından, minikler halk oyunları gösterileri sundu, drama gösterisinde bulundu.

Gösterilerin ardından ana sınıfı öğrencilerine diplomaları Rektör Prof. Dr. Özölçer tarafından takdim edildi.




Bu sayfayı yazdır

29.05.2022 14:57:18

Bu haber 432 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.156.080

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
378 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
581 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1695 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri