(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ’DE BİR DİZİ…

(Haber: Orhan Akyüz) – Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (ZBEÜ) kapsamında bir dizi etkinlik ve çalışmalar gerçekleştirildiği bildirildi.

Psikolojik Danışmanlık - ZBEÜ Basın yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, BEÜ’deki yeni görevlendirmelerin ardından, öğrenci odaklı çalışmalara hız veren yönetim kadrolarının öğrencilerin kaliteli ve nitelikli eğitim alabilmelerine amacıyla başlatılan çalışmaların yanında, huzur ve refahlarını sağlamaya yönelik olarak da önemli projeleri hayata geçirmeye devam edildiği belirtildi.

Bu kapsamda başlatılan “Öğrenci Destek ve Psikolojik Danışmanlık Koordinatörlüğü” oluşturma çalışmalarına ilişkin Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu başkanlığında Üniversitenin İdari ve Akademik birimlerinden oluşan temsilciler ile dün (24 Mayıs) Rektörlük Senato Salonundaki gerçekleştirilen toplantıda, koordinatörlüğün en kısa sürede faaliyete geçmesi için atılması gereken adımlar değerlendirildi.

Kazakistan’dan Geldiler - Bu arada, Erasmus Eğitim Hareketliliği Programı Kapsamında, Sarsen Amanzholov Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesi’ndende görevli Öğretim Üyesi Doç.Dr.TolkynAbdrakhmanova’nın ZBEÜ’ye ziyarete geldi-  Üniversite koordinatörlüğünün yazılı açıklamasına göre, Abdrakhmanova, kurumu yakından inceleyerek, akademik faaliyetlerimizle ilgili olarak ZBEÜ akademik personeli ile fikir alışverişinde bulundu.

Zongludak’taki çeşitli etkinliklere de katılan Abdrakhmanova, ziyareti sırasında gösterilen ilgi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

SDKL Sertifika Töreni – Diğer yandan, ‘Sanatsal Dermokozmetik Kimya Laboratuvarı (SDKL) Eğitimi’ Sertifika Takdim Töreni Yapıldı.

Farabi Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende, 120 saatlik SDKL eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, başta ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, bazı dekanlar ve bölüm başkanları tarafından takdim edildi.

Yetkili Sendikalar Belli Oldu- Öte yandan, ZBEÜ Eğitim Hizmetleri ve Sağlık Hizmetleri Kolunda faaliyet gösteren yetkili sendikalar belirlendi.

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıdaki değerlendirmede, kurumda faaliyette bulunan sendikalardan Eğitim Hizmetleri Kolunda ‘en fazla üyeye sahip’ konumdakı Eğitim Bir-Sen ‘yetkili sendika’ olarak belirlendi.

Üniversitenin Sağlık Hizmetleri Kolunda faaliyet gösteren Sağlık-Sen ise ‘en fazla üye sayısıyla ‘yetkili sendika’ olarak kabul edildi.

Toplantıda; ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Personel Daire Başkanı Bekir Kaleli, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-Sen, Eğitim Bir-Sen, Eğitim-İş, Türk Sağlık-Sen, Ses, Sağlık-Sen ve Hekim-Sen yetkili temsilcileri yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

25.05.2022 09:45:07

Bu haber 434 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.153.972

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
376 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
580 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1693 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri