(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YAPARSA EREĞLİ LİSESİ YAPAR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Lisesi’nce, 19 Mayıs Atatürk Anma Gençlik ve Spor haftası etkinlikleri kapsamında “Gençlik Konseri” düzenlendi.

Okulun müzik Öğretmeni Miraciye Aktaş, beraberinde Müzik Öğretmeni Gökhan Tülü ile birlikte hazırladıkları Gençlik Konseri, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde ‘iki seans’ olarak izleyenleri ile buluştu.

Dün (20 Mayıs) saat 13.30’da öğrencilerin izlenimine sunulan konserde; lise orkestrası eşliğinde öğrenciler,  aralarında yeni versiyonu ile Türk Sanat Müziği eserleri, Türkülerinde yer aldığı, yerli-yabancı Rock, pop tarzı olmak üzere her kesime hitap eden eserlerden oluşan repertuvarlarını izleyenlerle paylaştılar.

Bu arada, Öğretmen Aktaş da, Öğretmen Tülü’nün piyano eşliğinde, Yıldız Tilbe’nin “Çabuk Olalım Aşkım” isimli şarkısı seslendirdi.

Aynı gün saat 20.00 seansında ise salonun tamamen dolduğu konsere katılanlar, zaman zaman seslendirilen eserlere eşlik ettiler, tempo tuttular.

Program sonunda, Kdz. Ereğli lisesi Müdürü İbrahim Aydın ile Ereğli Lisesi Okul Aile Birliği Baykanı Suzan Gül tarafından Öğretmenler Aktaş ile Tülü’ye çiçek takdim edildi.

Okul Müdürü Aydın, çiçek takdimi sırasında yaptığı konuşmada, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederken, konserin hazırlanmasındaki çalışmaları dolayısıyla Öğretmenler Aktaş ile Tülü ve öğrencileri kutladı.

Aynı zamanda Ereğli Lisesi Mezunu Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sonar Yavuz, bazı Okul müdürleri, Ereğli Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi, Kdz. Ereğli Lisesi mezunları Derneği yönetimi, çeşitli sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, öğrencilerin başarıyla sergiledikleri performansı konser sonunda ayakta alkışladılar.

AKTAŞ: GÜZEL ETKİNLİK OLDU

Okul Öğretmen Miraciye Aktaş, konserin ardından Hakimiyet Muhabirine açıklamasında, ortaya koydukları performansın izleyenler tarafından beğenilmesinden memnunluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Öğrencilerimizden bazıları, programa aldığımız bazı eserleri eleştirmişlerdi. Ancak, izleyenlerin coşkusunu gördüklerinde ise ne kadar doğru karar verdiğimizi söyleyerek teşekkür ettiler. Bu tür etkinliklerin ilki zor gibi olsa da, ileriki yıllarda tekrarlarında özellikle öğrenci katılımının daha da fazla olduğunu biliyorum. İnşallah ileriki yıllarda çok daha iyilerini gerçekleştireceğiz. Etkinliğimize katkıda bulunanlara, izleyenlere teşekkür ediyoruz. Güzel performans ortaya koyan öğrencilerimizi ise kutluyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

21.05.2022 14:05:14

Bu haber 1426 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.825

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri