(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ORMANCIYA PANEL…

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) – Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde, “Kanser Haftası Farkındalık Paneli” düzenlendiği bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ZBEÜ Tıp Fakültesi akademik personeli tarafından Orman Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen panele, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü personeline katıldığı belirtildi.

Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalından Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu ile Genel Cerrahi Anabilim Dalından Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak moderatörlüğünde düzenlenen panele, Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve müdürlük personeli katıldığı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Panelin açılışında konuşan Orman Bölge Müdürü Bayraktaroğlu, kanserin, tüm dünyada gittikçe yaygınlaşan önemli bir toplum sağlığı problemi olduğunu ifade ederek, ‘Bu önemli sağlık sorununa karşı en büyük önlem farkındalıktır. Amacımız bu farkındalığı artırmaktır’ dedi.
Kanserde Riskler, Tarama, Erken Teşhis ve Radyasyon/Radyoterapi konu başlıklarından oluşan panel, Prof. Dr. Karadeniz Çakmak tarafından meme kanserinin ülkemizdeki güncel durumu, erken tanınması ve düzenli kontrollerle tedavisinin mümkün olduğuna ilişkin sunumuyla devam etti
İkinci panelist Prof. Dr. Bayraktaroğlu da, tiroid kanserinin riskleri, tanısı ve tedavisine ilişkin sunumu gerçekleştirdi.  Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bakkal ise hangi kanserlerde taramaların nasıl yapılacağı, radyasyon ile tedavi yöntemleri hakkında bilgileri katılımcılarla paylaştı.
Kanser Haftası Farkındalık Paneli, panelistlerin katılımcılardan gelen soruları cevaplaması, Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu tarafından panelistlere teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.”




Bu sayfayı yazdır

12.04.2022 12:51:11

Bu haber 466 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.253.951

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
654 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
921 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2048 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri