(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ-TPAO EL ELE...

ZONGULDAK

Haber: Orhan Akyüz) - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin ve beraberindeki heyetin, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Çaycuma Kampüsü’ne ziyarette bulunduğu bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin ve beraberindeki heyetin, ZBEÜ Çaycuma Kampüsü’nü ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyarette, Filyos Vadisi Projesi’nin hayata geçmesiyle civar il, ilçeler ve üniversitelere muhtemel katkılarının görüşüldüğü anlatılarak, şunlar kaydedildi:

‘İŞ BİRLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR’

“16 Şubat Çarşamba günü yapılan ziyarette, TPAO Genel Müdürü Bilgin, mega projenin uygulanması, Filyos bölgesinin ticari, endüstriyel ve lojistik enerji üssü haline gelmesi sürecinde akademik ve bilimsel destekleri bakımından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile olan iş birliklerinin önemine değindi.  Proje kapsamında mevcut Ar-Ge çalışmalarının doğru ve hızlı bir şekilde sanayiye yönlendirilmesi, sanayinin ihtiyaçlarının uzman akademisyenlere aktarılıp projelendirilmesi sürecinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile olan iş birliklerinin artarak devam edeceğini ifade eden Genel Müdür Bilgin, çalışmalarından ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya teşekkürlerini iletti.

‘ÜNİVERSİTEMİZ, FİLYOS VADİSİ PROJESİ’NİN HER AŞAMASINDA ROL ALACAKTIR’

Rektörümüz, Zonguldak ve bölgenin kaderini değiştirecek, ulusal ve bölgesel kalkınma adına ülkemizin en büyük yatırımları arasında yer alan Filyos Vadisi Projesi’nde paydaş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu bağlamda, 2021 yılını üniversite olarak ‘Filyos Yılı’ atfettiklerinin altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Filyos Çalıştayı ve Filyos Kongresi ile Filyos’a ilişkin bilimsel faaliyetlerin yapıldığını ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişleri ve değerlendirmelerle sona erdi.”




Bu sayfayı yazdır

18.02.2022 09:03:16

Bu haber 469 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.209.623

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
521 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
716 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2029 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri