(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YENİ ÇATIDA BULUŞTULAR

ALAPLI

(Haber: Tuncay Tokay) - Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, kurulma çalışmaları sürdürülen “Alaplı Faal Gazeteciler Derneği”nin logo çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

Derneğin kurucu yönetiminden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçtiğimiz günlerde Alaplı Gazeteciler Derneği'nden istifa eden ilçedeki gazeteciler, kısa süre içerisinde oluşturdukları yeni derneğin kuruluş çalışmaları tamamlandı.

Dernek çalışma ofisini de belirleyen gazeteciler, önümüzdeki bir iki gün içinde derneğin kuruluş evraklarını da ilgili kurumlara teslim edecekler.

Derneğin geçici yönetim kurulu başkanını ve geçici yönetim kurulu üyelerini de belirleyen gazeteciler, yapılacak açılışın ardından  en kısa sürede ilk genel kurullarını yaparak, başkan ve yönetim kurulunu seçecekler.

İlçedeki Alaplı Gazeteciler Derneği’nin, son genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Doğan Bostancıya tepki amacıyla; aralarında, Metin Mudanya, Yasin Ören, Tuncay Tokay, Hasan Haşıl, Fedai Kaçar, Gürol Öztürk, Erdoğan Kutlu, Cem Sürmeneli, Aydın Ayhan, Göksel Özgümüş, Mehmet Öztürk ve Rabia Öztürk’ün isimleri bulunan grup genel kurulun hemen ardından yaptıkları açıklama ile istifalarını duyurmuşlardı.




Bu sayfayı yazdır

20.01.2022 12:06:12

Bu haber 328 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.304

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri