(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“ZONGULDAK'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’a gelişi, partinin İl Başkanı Murat Pulat ve Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul taraf1ından değerlendirildi.

PULAT TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İl Başkanı Murat Pulat, yaptığı basın açıklamasında, Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirilen toplantılara katılanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile  ‘Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları, Kadın ve Gençlik Buluşmaları’ başlıkları ile 3 ayrı toplantı yaptık. Yüksek katılımla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda, kanaat önderlerimiz, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının, oda, dernek ve sendikalarımızın değerli temsilcileri, kadınlar ve gençler ile bir araya geldik. Türkiye ve Zonguldak gündemine ilişkin değerlendirmelerin yanında, toplantıya katılanlar özgürce istedikleri soruyu sordu. Genel Başkanımız da, kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak, partimizin çözüm önerilerini paylaştı. Zonguldak açısından verimli ve başarılı bir çalışma oldu.
Bu anlamda, davetimize katılan, görüş, eleştiri, öneri ve soruları ile bize önemli katkılar sunan kanaat önderlerimize, sivil toplum kuruluşlarının, oda, dernek ve sendikalarımızın değerli temsilcilerine, muhtarlarımıza, kadınlarımıza ve gençlerimize, mazeretleri nedeniyle katılamayan ama gönülleri bizimle olan tüm davetlilerimize çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca,  Milletvekillerimiz Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz'a, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe yöneticilerimize, il genel ve belediye meclisi üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve bu toplantıların yapılmasında emeği olan tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum”

ERTUĞRUL: VERİMLİ TOPLANTILAR OLDU

CHP Ereğli İlçe Başkanı Ertuğrul da açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkenin birçok noktasında, doğusunda ve batısında CHP’li olmayan kesimlerle bir araya gelen Sayın Genel Başkanımız,  bu temaslarını Zonguldak’ımızda da sürdürdü. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, bu buluşmalarda sadece partimizin politikalarını anlatmakla kalmadı,  aynı zamanda kendisini dinleyen temsilcilerin görüşlerini de aldı. Bu görüşmelerin özellikle CHP’li olmayan kişilerle gerçekleştirilmesi, partimize uzak kesimlerle temasa geçilmesi açısından önem taşımaktaydı.
İlçemizden pek çok STK temsilcisi, mahalle ve köy muhtarı, kanaat önderleri, iş insanları, çevreciler, kadınlar ve gençler toplantıya yoğun ilgi göstererek Sayın Genel Başkanımızı dinlediler, fikirlerini paylaştılar. Genel Başkanımıza sorularını ve sorunlarını aracısız, ilk ağızdan iletme fırsatını yakaladılar. Bu anlamda çok verimli bir toplantı geçirdik. Tüm katılımcıların olumsuz hava koşullarına rağmen gösterdikleri yoğun ve samimi ilgi görülmeye değerdi.
Zaman ayırarak toplantımıza katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza, organizasyon boyunca üstün çaba gösteren çok değerli CHP Zonguldak İl ve Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi yoldaşlarıma, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.”




Bu sayfayı yazdır

16.01.2022 14:47:38

Bu haber 564 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.581

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri