(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Engin Kurnalı İdaresindeki 67 UB 224 plakalı otomobil, Bozhane mevkisinden Orhanlar Mahallesi Nuri Cerrahoğlu Sokak istikametine dönüş yaptığı sırada, çarşı istikametinden İstasyon istikametine seyir halindeki Emre Tunççelik (17) yönetimindeki motosiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan Motosiklet sürücüsü Tunççelik ile motosiklette bulunan Fatih Dursun (17) dursun yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına gelirken, bazı vatandaşlar ise “112 Acil” ihbar hattına arayarak bilgi verdi.

Bu sırada, Acil Sağlık Eğitimi aldığı öğrenilen Beden Eğitimi Öğretmeni Serengül Bayrak da, bir yandan yaralılarla ilgilenirken, diğer yandan ise vatandaşların yaralılara müdahale etmemesi yönünde uyarılarda bulundu.

Bu arada kısa süreli şok yaşayan otomobil sürücüsü Kurnalı da yaralıların durumu hakkında bilgi almaya çalışırken, “kavşaktan karşı yöne geçiyordum kaza oldu” dedi.

Olay yerine gelen “112 Acil” ambulansındaki sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulundukları yaralıları, ilçedeki özel hastaneye kaldırdı.

Olay mahalline gelen polis ekipleri, bir yandan kontrollü geçiş sağlarken, diğer yandan ise kaza ile ilgili inceleme yaptı.

Otomobil sürücüsünün, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü kazada, araçlar ise çekici vasıtasıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

REKLAM




Bu sayfayı yazdır

2.01.2022 19:50:10

Bu haber 2621 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
03.01.2022 10:28:03
huzun diyor ki;

motosiklet sürücüleri kendilerini korumalı. çünkü diğer sürücüler motosikletlerin motorlu araç olduğunun farkında değil ve bu yüzden motosikletlere hiç saygı yok. motosikleti kurallara uygun kullanmayanların ceazsını polis verecek, diğer sürücüler ne kadar kızsalar da saygı göstermeliler.öte yandan motosiklet kazalarını ya gençler ya da kuryeler yapıyor. kuryelerin sorunu belli, işyeri sahibi primlendirdiği için koşuşturuyorlar. bu sorunu çözmek lazım önce. biz hep sorunu söylüyoruz sorunun ama ana kaynağını çözmüyoruz.




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.262.416

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
659 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
926 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2051 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri