(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ONLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki İhsan Yılmaz İlkokulunda yapılan “Engelli Sınıfı ve Kütüphane”nin açılışı gerçekleştirildi.

Ereğli belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre; Kent Konseyi’nin öncülüğünde, Ereğli Belediyesi, Kadın Gücü Kooperatifi ve Belen Sanayi Sitesi esnafının katkılarıyla otizmli çocuklar için yapılan engelli sınıfı ile kızları Merih Şuğle ve Zuhal Yılmaz tarafından yaptırılan Mehlika Yılmaz Kütüphanesi’nin açılışını Ereğli Kaymakam Mehmet Yapıcı, Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından açıldı.

Kaymakam Mehmet Yapıcı, katılımcılarla birlikte kurdeleyi keserek katkısı bulunanları tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, açılan kütüphane ile birlikte Kdz. Ereğli’de, köy okulları dahil tüm okullarda kütüphane oluşturulduğunu belirtti.

Kent Konseyi Başkanı Osman Yavuz yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, “Okulumuza bu sınıfı kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Okul Müdürü Gülcan Dadaylı, engelli sınıfı ve kütüphaneye destek verenlere teşekkür ederek şu bilgileri verdi:

 “Okulumuzun otizm sınıfını Kent Konseyi’nin ve Belediyenin destekleriyle açıyoruz. 2 öğrencimiz kayıtlı. Bu çocuklar kaynaştırma öğrencileri ve hafif düzeyde otistik çocuklardı. Biz de Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de destekleri ve belediyenin de kaynaklarıyla çocuklarımıza sınıf yaptık. Yanlarında 2 özel eğitim öğretmenleri bulunuyor. Ayrıca Merih Şuğle ve Zuhal Yılmaz kardeşlerin anneleri adına yaptırdıkları Mehlika Yılmaz Kütüphanesi için çok teşekkür ediyoruz.”

Açılışan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Hayırsever Zuhal Yılmaz ile Belen Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cengiz Güneş katıldı.




Bu sayfayı yazdır

16.12.2021 10:48:38

Bu haber 595 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 32 kişi online
Toplam ziyaret : 76.226.888

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
639 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
825 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2038 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri