(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MHP HEYETİNDEN KARABÜK ÇIKARMASI...

KARABÜK

(Haber: Orhan Akyüz) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ile Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri,  ‘’Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’’ programı kapsamında Karabük’e gelerek, çok sayıda partililerin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdikleri gözlemlenen kahvaltıda buluştular.

MHP milletvekilleri Hayati Arkaz ve Ümit Yılmaz, MYK asil üyeleri Murat Kotra ve Afşin Birben ile yedek üyeler Yüksel Aydın ve Çağrı Acı ile MDK Yedek Üyesi Ahmet Korhan Mastı, MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar’ın Büyük Kulüp de düzenlediği kahvaltı programına katıldılar.

Kahvaltıya, MHP Karabük İl ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, kentteki STK temsilcileri ve yönetim kademelerinin yanı sıra kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Bu arada yurt dışında olduğu için programa katılamadığı bildirilen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin, gönderdiği telgraf okundu.

Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunduğu programda, Karabük ve ilçeleri Yenice ve Eskipazar belediyelerinin hizmetlerinin yer aldığı fotoğraflardan oluşan videolu sinevizyon gösterildi.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN, KAPALI KAPILAR ARKASINDA PAZARLIĞI YOKTUR

Milletvekili Arkaz, kalabalık vatandaş topluluğuna hitaben yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

‘’Şehri emin Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı’nın, kapalı kapılar arkasında pazarlığı yoktur. Pandemi de devletimiz ve Türk doktorları başarılı olmuştur, ancak tedbiri elden bırakmamak lazım, ülkemizde 8,5 milyon kişi aşı olmuyor, aşı olmaları için ikna etmeye çalışalım.’’

ZİLLET İTTİFAKININ BAŞI HDP, ATATÜRK’ÜN KURDUĞU MECLİSTE BARINAMAZ

Milletvekili Arkaz, konuşmasına, şöyle devam etti:

“Hiç bir devlet terörle yaşayamaz, teröristler ittifakla hendeklere gömüldüler, gömülmeye devam edecekler. Devlete kafa tutulmaz, yurt içinde PKK terörü temizlenmiştir, terörün bitirilmesiyle beraber Doğu’da çok güzel hamleler yapıldı. Bundan sonra yurt içinde ve yurt dışında teröristlere izin verilmeyecek. 2023 seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum, zillet ittifakın başı HDP’dir, hain örgütün siyasi kanadıdır. Bunlar, Meclis’ten gidecek, gidecek, gidecek arkadaşlar. Gitmesi lazım, Atatürk’ün kurduğu Meclis’te onlar barınamaz, ayıptır yazıktır. Haine kim destek veriyorsa, vatana ihanet ediyordur. Bu memleketin her karış toprağında şehit kanı var. Doğu Akdeniz’deki haklarımızı da korumamız, dış mihrakları rahatsız ediyor.’’

Milletvekili Ümit Yılmaz ise konuşmasında, şunları kaydetti:

“2017 yılında yeni yönetim sistemine geçildi, sizlerin oylarıyla da Cumhur İttifakı oluşturulmasıyla dış kaynaklı ekonomik saldırı başladı. Bulunduğumuz coğrafyada kıymetli topraklar var. Terörle mücadele konusunda elimizden geleni yaptık, topraklarımızda da terörün başını ezeceğiz, sınır ötesindekilerle mücadele ediyor ve onları da ezeceğiz. Bize diz çöktürmek ve boyun eğdirmek isteyen emperyalist güçler, ekonomik saldırıya geçtiler. Ekonomik saldırıları da bertaraf edeceğiz, yüzümüzün akıyla sizlerin  desteğiyle bunu aşacağız. 2023’deki seçimlerde dış ve işbirlikçilere, birlikteliğimiz göstereceğiz.’’

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, heyetin Karabük’te esnafın yanı sıra halkla kucaklaşarak kentin ve ülke gündemindeki konularla ilgili istişarelerde bulunacaklarını, bunun da önemli olduğunu söyledi.




Bu sayfayı yazdır

22.11.2021 14:46:51

Bu haber 568 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.472

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri