(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARMUTÇUK’DA YENİ BAŞKAN!

KDZ/EREĞLİ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şube Başkanlığına Temel Eşgün seçildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen GMİS Armutçuk Şubesi’nin Olağanüstü Genel Kurulunda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, ‘tek adaş ve o birliği ile’ Divan Başkanlığına seçildiği genel kurulda yaptığı konuşmada, olağanüstü genel kurullara, demokrasilerde bazı zamanlarda ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Bu doğrultuda, delegelerin istek ve yazılı talepleri üzerine Armutçuk Şubesi’nde olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını anlatan Yeşil, “GMİS büyük bir aile olarak yoluna devam edecektir. Benim sizlerden ricam Genel Maden İşçileri Sendikası’na yakışır, Armutçuk Şubemize yakışır şekilde bu süreci hep beraber tamamlayıp, yine omuz omuza, kol kola yürümektir. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

96 delegenin katıldığı genel kuruldaki oylama sonucu; oyların 54’ünü alan Eşgün, GMİS Armutçuk Şubesi’nin yeni başkanı seçilirken, eski başkan Ali Eşitmez 39, Engin Türkoğlu ise 2 oy alabidi. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Tek aday olan Ferat Marankoz 73 oy ile Şube Sekreteri seçildiği genel kurulda, 5 adayın yarıştığı Şube Mali Sekreterliğini, 36 oy ile Rasim Aslan kazanırken, 3 adayın yer aldığı Şube Teşkilatlanma Sekreterliğini de aynı oy (36) ile Kadir Tekin aldı.

Temel Eşgün Başkanlığındaki GMİS Armutçuk Şube Yönetiminde, İbrahim Sezer, Ferhat Şen, Köksal Çoban, Musa Öztürk ise yedek üyeliğe seçilen isimler oldular.

Olağanüstü Genel Kurula; GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS’e bağlı şubelerin başkan ve yöneticileri, delegeler ve işyeri temsilcileri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

1.11.2021 17:08:58

Bu haber 586 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.218.674

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
633 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
721 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2035 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri